Με το 6.20 στο αδιάφορο!

Προγνωστικά στοιχήματος

Καλησπέρα κύριοι. Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα καθώς έχει μόνο ένα παιχνίδι στην Αγγλία για να ασχοληθούμε. Κι αυτό αδιάφορο, μεταξύ Νιούκαστλ και Μαντσεστερ Σίτι. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά στοιχήματος με 2 επιλογές.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ νωρίς!

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες καθώς η μεν Νιούκαστλ έχει σωθεί και ήδη σκέφτεται την επόμενη σεζόν, ενώ η Σίτι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και σκέφτεται τον τελικό Champions League. Πιστεύω θα έχουμε γκολ και θέαμα και η Σίτι θα κάνει και μία επίδειξη δύναμης. Επίσης, βλέπω ότι η Σίτι σκοράρει 38 γκολ στο πρώτο μέρος και δέχεται 11. Οι γηπεδούχοι δέχονται 24 και σκοράρουν 14. Τα νούμερα αυτά μου δίνουν την εντύπωση ότι οι δύο ομάδες είναι αρκετά δραστήριες στο α’ ημίχρονο, έτσι το πρώτο από τα προγνωστικά στοιχήματος θα είναι το over 1,5 γκολ στο πρώτο μισό στο 2.32.

Δεύτερο και με πιο μεγάλο ρίσκο προγνωστικό είναι να επιτευχθεί το πρώτο γκολ σε συγκεκριμένο λεπτό. Και επειδή θεωρώ ότι θα προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι θα πάω με το δικό τους γκολ μεταξύ 20 – 29’ στο 6.20! Για αυτή μου την επιλογή βασίζομαι στο γεγονός ότι μεταξύ 16’ και 30’ οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλο τέταρτο του παιχνιδιού.

Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Mονό
22:00
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι
Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο
2.32
Mονό
22:00
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι
Πρώτο γκολ Μάντσεστερ Σίτι μεταξύ 20:00- 29:59
6.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις