“Κόκκινοι Διάβολοι”, από 2.05 μέχρι… 9.00!

Προγνωστικά

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Όταν υπάρχει στο πρόγραμμα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, οτιδήποτε άλλο ωχριά, στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς για τους δύο μονομάχους, φάνηκε και προχτές. Όταν οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με rotation απέναντι στη Λέστερ, για να έχουν φρέσκα τα μεγάλα τους αστέρια για το σημερινό παιχνίδι. Υπενθυμίζω ότι η ομάδα του Σόλσκιερ είχε ακόμα μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα μέχρι την προχθεσινή της ήττα. Βλέποντας όμως το υπερφορτωμένο πρόγραμμα, προτίμησε να ξεκουράσει  τους καλύτερους παίκτες της, παρά να κοντράρει τη Λέστερ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Η Γιουνάιτεντ το φαβορί

Εμένα αυτό στο μυαλό μου μεταφράζεται ως εξής. H Mάντσεστερ έχασε προχτές, για να… κερδίσει σήμερα. Η φετινή Λίβερπουλ έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Τα κενά που άφησαν οι τραυματισμοί των Φαν Ντάικ, Ματίπ δεν αναπληρώθηκαν ποτέ. Στην πορεία προστέθηκαν και αυτά των Χέντερσον, Γκόμεζ, ενώ για σήμερα δεν υπολογίζονται και οι Κάμπακ, Μίλνερ, Κειτά. Επί της ουσίας, ο Κλοπ είναι αναγκασμένος να κατεβεί χωρίς τα βασικά του στόπερ και αμυντικά χαφ.

Αυτό οι γηπεδούχοι μπορούν να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Διαθέτουν απίστευτα γρήγορα άκρα, κυρίως με Ράσφορντ, Μαρσιάλ, που πλέον συνεργάζονται άψογα στην επίθεση με τον μεγάλο Έντινσον Καβάνι. Ο οποίος έχει ξαναβρεί τη φόρμα του και από ότι φαίνεται θα ανανεώσει και το συμβόλαιο του. Τα χαφ της ομάδας του Σόλσκιερ, ξέρουν πώς να βρίσκουν ιδανικά στο χώρο την γρήγορη επιθετική τριπλέτα, και είναι κάποιες στιγμές που οι γηπεδούχοι προκαλούν πραγματικά πανικό στον αντίπαλο, ειδικά στις αντεπιθέσεις.

Το μέλλον πιστεύω ότι ανήκει ξεκάθαρα στη Μάντσεστερ, και θα μιλάμε για αυτά τα νεαρά παιδιά συνεχώς τα επόμενα χρόνια. Σήμερα νομίζω ότι είναι λάθος να δίνεται outsider στα προγνωστικά ποδοσφαίρου, αν συνυπολογίσει κανείς την καλή της φόρμα, άλλα και κυρίως τις πολλές και σημαντικές απουσίες της Λίβερπουλ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Mονό
22:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
1 dnb
2.05
Fun bet
22:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Καβάνι 2+ γκολ
9.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις