Ο κόσμος θα κάνει την υπέρβαση στη διοργάνωση

Euro 2020

Η Ρωσία δίνει το παρών σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση αυτή του Euro 2020. Ποιος θα το έλεγε πριν τρεισήμισι χρόνια πως η Ρωσία θα βρισκόταν στο προημιτελικό του παγκόσμιου κυπέλλου. Και όμως οι Ρώσοι πραγματοποιώντας μια απίστευτη υπέρβαση πέρασαν άνετα τον όμιλο με δύο νίκες και μία ήττα. Στο δρόμο τους στους “16” τους περίμενε ο γίγαντας Ισπανία.

Τρομερό παιχνίδι από τους Ρώσους, που υπερέβαλλαν εαυτούς, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι με τελικό σκορ 1-1. Εκεί πήραν τη  πανηγυρική πρόκριση και στο δρόμο τους βρέθηκε η μετέπειτα φιναλίστ Κροατία. Πάλι με μεγαλειώδη εμφάνιση έστειλαν το ματς στα πέναλτι, αλλά το παραμύθι έλαβε τέλος.

Όλα αυτά ίσως δεν ήταν εφικτά σε άδεια γήπεδα όπως τώρα. Η Ρωσία αποτελείται από μία “γέρικη” φουρνιά παιχτών που φτάνει αναπόφευκτα στο τέλος της. Έκαναν πολλές υπερβάσεις και ίσως αυτό το Euro 2020 αποτελεί τη τελευταία τους διοργάνωση.

Με τα δύο από τα τρία παιχνίδια του ομίλου να δίνονται σε δικό τους έδαφος, η στήριξη του κόσμου, αποτελεί τρομερή δύναμη. Με τον τεχνικό Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ και τους παίχτες να κάνουν ότι μπορούν εντός γηπέδου, ο κόσμος αναμφίβολα θα αποτελέσει τον 12ο παίχτη σε μια ενδεχόμενη υπέρβαση, στην ίσως τελευταία παρουσία αυτής της φουρνιάς σε μεγάλη διοργάνωση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις