Γκολ, κάρτες, ένταση και ανάγκη για νίκη!

Προγνωστικά Superleague

Μετά την εορταστική παύση, τα play offs συνεχίζονται και ο Shamrock επιστρέφει με προγνωστικά Superleague από τον αγώνα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, παίζοντας ένα από τα τελευταία του χαρτιά στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικά Superleague στη Λεωφόρο

Το “τριφύλλι” βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την 4η ΑΕΚ. Βέβαια αν δούμε μόνο τα δύο τελευταία παιχνίδια θα διαπιστώσουμε πως η κατάσταση θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Η διαχείριση του Μπόλονι στο 1-1 με την ΑΕΚ και το ακυρωθέν γκολ στην Τούμπα στέρησαν από τον Παναθηναϊκό 4 επιπλέον βαθμούς που θα τον είχαν φέρει σε πλεονεκτική θέση. Δυστυχώς οι δύο αυτές καταστάσεις επαναλαμβάνονται συχνά. Σε καμία περίπτωση η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο δεν είναι καλή! Όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν αξίζει κάτι παραπάνω απέναντι σε αντίστοιχα κακούς διεκδικητές.

Πάμε όμως στα αγωνιστικά. Πολλές οι επιστροφές για τους γηπεδούχους. Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χατζηγιοβάνης τέθηκαν στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Αντίθετα ο Ιωαννίδης τέθηκε νοκ άουτ. Στον πρώτο γύρο των play offs ο Παναθηναϊκός έχασε το τρίποντο από γκολ του τερματοφύλακα του Αστέρα, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 στο τελευταίο λεπτό. Όλοι θυμόμαστε τις προκλήσεις που ακολούθησαν.

Εκτίμηση: Οι “πράσινοι” χρωστάνε κάτι στον εαυτό τους, στους οπαδούς τους και στον Αστέρα. Η νίκη είναι απαραίτητη αν θέλουν να ελπίζουν. Εγώ θα πάω σε δύο combo bets. Αφενός ποντάρω στο να μη χάσει ο Παναθηναϊκός σε συνδυασμό με τουλάχιστον 6 κάρτες. Οι Αρκάδες δεν έχουν κερδίσει ποτέ εκτός έδρας και στους προηγούμενους αγώνες φέτος μεταξύ τους είχαμε αρκετά “κιτρινίσματα”. Άλλωστε είπαμε πως είναι πιθανό να υπάρχει ένταση στο ματς μετά τον αγώνα της Τρίπολης. Το δεύτερο combo είναι το αγαπημένο μου under 1,5 στο πρώτο μισό σε συνδυασμό με τουλάχιστον 2 γκολ στο παιχνίδι. Πληρώνει καλά και στέκει άνετα σε ένα παιχνίδι που περιμένω να ανοίγει όσο περνάει η ώρα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
1Χ & over 5,5 κάρτες
2.15
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Under 1,5 ημίχ. / Over 1,5 τελ.
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις