Ενα γκολ το έχει η Κροτόνε

προγνωστικά Ιταλίας

Η Ίντερ πλησιάζει στην κατάκτηση του τίτλου, θέλει 4 βαθμούς για τη μαθηματική εξασφάλιση του σκουντέτο, μπορεί να είναι και 3 βέβαια, αν κερδίσει την Κροτόνε και την Κυριακή η Αταλάντα δεν καταφέρει να επικρατήσει της Σασσουόλο. Στην παρούσα φάση αυτό δεν μας… απασχολεί. Το θέμα είναι πως η Ίντερ έχει το περιθώριο να… χαλαρώσει και λίγο ανασταλτικά, τον τίτλο δεν πρόκειται να τον χάσει και στο αποψινό παιχνίδι στην ουραγό Κροτόνε,  και έτσι μπορούμε να αναζητήσουμε το ρίσκο στα προγνωστικά Ιταλίας.

Ποιο είναι το ρίσκο αυτό; Μα να σκοράρει η Κροτόνε, η οποία ούτως ή άλλως το… έχει. Σε 10 ματς με τον Σέρσε Κόσμι στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα της Καλαβρίας έχει πετύχει γκολ στα 9, έχει λάβει μέρος μάλιστα σε ορισμένα πολύ θεαματικά παιχνίδια, όπως στην πρόσφατη νίκη της με 4-3 επί της Πάρμα. Η Κροτόνε μόλις σε ένα ματς δεν πέτυχε γκολ, στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Σαμπντόρια. Το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2,5 πληρώνει ως και 2.00 και μπαίνει άνετα στα προγνωστικά Ιταλίας, στη λογική μιας νίκης της Ίντερ με σκορ τύπου 2-1 ή 3-1.

Τα γκολ της στο β’ ημίχρονο

Με ρίσκο και λόγω της αμυντικής συμπεριφοράς της Ρετζίνα, αναζητούμε το καλοπληρωμένο 2.60 της Κρεμονέζε, στο να πετύχει τα περισσότερα γκολ της στο δεύτερο ημίχρονο (π.χ. να πετύχει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στο δεύτερο). Η Ρετζίνα δέχεται την πλειονότητα των γκολ της στο δεύτερο μισό των αγώνων, συγκεκριμένα 29 από τα 36 γκολ έχουν μπει στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα στατιστικό που δεν μπορεί να αγνοηθεί και μπορούμε να το εντάξουμε στα προγνωστικά Ιταλίας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:00
(1/5) Κροτόνε - Ιντερ
Goal/goal & οver 2,5
2.00
Μονό
15:00
(1/5) Κρεμονέζε - Ρετζίνα
Κρεμονέζε ημίχρονο με το μεγαλύτερο σκορ (2ο)
2.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις