Χωρίς άγχος Θέλτα και Λεβάντε

Προγνωστικά La Liga

Γεια και χαρά σε όλους και όλες τους φίλους της στήλης. Επιστροφή στην δράση μετά από ένα κακό Σ/Κ, που η στήλη πέρασε και δεν ακούμπησε. Έχω ξαναγράψει πολλές φορές ότι είναι και θέμα τύχης και ότι όλα στο πρόγραμμα είναι.  Αλλά ακόμα αναρωτιέμαι πως δεν βγήκε ο άσος της Βαγιαδολίδ απέναντι στην Κάντιθ…  Κρατάμε σημειώσεις για το μέλλον και συνεχίζουμε με τα σημερινά προγνωστικά La Liga.

Προγνωστικά La Liga

Όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος υπάρχουν δύο παράγοντες που μετράνε. Το κίνητρο και το μπορώ της κάθε ομάδας. Το πρώτο εύκολα κατανοητό νομίζω. Το δεύτερο ακόμα πιο απλό. Όταν μια ομάδα μέσα σε 30 αγωνιστικές έχει σκαμπανεβάσματα και μη σταθερή απόδοση, δεν την εμπιστεύομαι και σπανίως έως καθόλου την ποντάρω. Κανόνας με ελάχιστες εξαιρέσεις. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες ομάδες που έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, πρακτικά δεν κυνηγάνε κάτι και απλά παίζουν για την τιμή τους, την φανέλα, ίσως και για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

Προς τί η εισαγωγή; Για να δώσω μια γενική εικόνα της αναμέτρησης Θέλτα – Λεβάντε που ανοίγει την αγωνιστική. Ομάδες με αρκετά σκαμπανεβάσματα, στο μέσο της βαθμολογίας και ουσιαστικά χωρίς στόχους. Πολύ δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, άλλο τόσο δύσκολο να υποβιβαστούν. Μερικούς βαθμούς θέλουν ακόμα για “κλειδώσουν” την παραμονή και να αρχίσουν τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν. Μιλάμε ουσιαστικά για δύο ομάδες που θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, με κάποιες απουσίες, αλλά με δύο κοινά χαρακτηριστικά. Πολύ καλή επίθεση, προβληματική άμυνα. Με τα παραπάνω δεδομένα εύκολα μπορώ να ποντάρω στο ασιατικό over 3 σε εξαιρετική για τα γούστα μου απόδοση για τα προγνωστικά La Liga. Να υπενθυμίσω σε περίπτωση που σημειωθούν ακριβώς τρία τέρματα παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Για όσους θέλω να ρισκάρουν λιγότερο το απλό over 2,5 κινείται γύρω στο 1,70, αλλά είναι πολύ χαμηλά, τουλάχιστον για την προοπτική του αγώνα που έχω στο μυαλό μου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Αυτά για τα προγνωστικά στοιχήματος από την Ισπανία για σήμερα, με αναμονή για τα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται μέσα στο Σ/Κ. Περισσότερα αύριο. Καλή συνέχεια.

Μονό
22:00
Θέλτα - Λεβάντε
Over 3 AH
2.21
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις