Πασχαλινά… γκολ διπλασιασμού

Πασχαλινά… γκολ διπλασιασμού

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Υγεία, τύχη κι όλα τα καλά στον καθένα ξεχωριστά. Με προγνωστικά Ιταλίας θα κινηθούμε αυτό το διήμερο για να επιστρέψουμε στα εύστοχα… bet a tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Ιταλίας

Στο πρώτο παιχνίδι από τα προγνωστικά Ιταλίας για το Μεγάλο Σάββατο, η Μίλαν υποδέχεται τη Μπενεβέντο, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «ροσονέρι» όχι απλώς υποχώρησαν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα κατολίσθησαν στην 5η θέση (ισοβαθμούν με Νάπολι και Γιουβέντους αλλά υστερούν στη διαφορά τερμάτων), βάζοντας σε ρίσκο ακόμη και την έξοδό τους στο Champions League, κάτι το οποίο έμοιαζε δεδομένο μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι με μόλις μια νίκη στις 17 τελευταίες αγωνιστικές, βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού ισοβαθμώντας με Κάλιαρι και Τορίνο στους 31 βαθμούς. Παρ’ όλο που η παραμονή φαινόταν να είχε εξασφαλιστεί, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν η Μπενεβέντο έχει μπλέξει σε περιπέτειες για τη σωτηρία της.

Αναμφίβολα και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην άμυνα. Η γηπεδούχος, Μίλαν, η οποία έχει δεχθεί 41 γκολ μέχρι στιγμής σε 33 αγωνιστικές, έχει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα από τις 7/3 όταν είχε επικρατήσει με 2-0 της Βερόνα. Έκτοτε, μετράει εννέα συναπτά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη που δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι.

Πανομοιότυπη κατάσταση και για τη φιλοξενούμενη, Μπενεβέντο. Όπως προαναφέρθηκε, η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι έχει μόλις μια νίκη στα 17 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Συνακόλουθα, έχει δεχθεί 66 γκολ σε 33 αγωνιστικές, έχοντας την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Εκτίμηση: Αν και η Μίλαν θεωρητικά είναι το φαβορί, με την εικόνα που παρουσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για εισέλθουν ξανά στην 4άδα. Απεναντίας, οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν γκολ για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταληκτικά, το σημείο στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε και έχει άξια είναι το αμφίτερμα σε συνδυασμό με over 2,5.

«Βρέχει» γκολ και την Κυριακή του Πάσχα

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Ιταλίας, με τον αγώνα της Σασουόλο εναντίον της Αταλάντα, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή του Πάσχα, επίσης στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε τόσο με προβληματικές άμυνες όσο στο προηγούμενο παιχνίδι που αναλύσαμε, αλλά με επιθέσεις… φωτιά! Ειδικά η ομάδα του Μπέργκαμο, με 78 γκολ σε 33 αγωνιστικές διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Επιπλέον, με τις 6 νίκες που έχει σημειώσει στα 7 τελευταίες αγωνιστικές έχει αναρριχηθεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά τη Σασουόλο, μπορεί να μην έχει την ίδια απόδοση με την αντίπαλό της, ωστόσο έχει κι αυτή καλές σχέσεις με τα αντίπαλα δίχτυα. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχουν σκοράρει 55 φορές σε 33 αγωνιστικές και βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τη Ρόμα που είναι στην 7η θέση, η οποία οδηγεί σε έξοδο στη νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Conference League.

Πέρα από το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες που σκοράρουν αρκετά στο φετινό πρωτάθλημα, αξιοσημείωτη είναι η παράδοση που έχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν σημειωθεί συνολικά 28 γκολ! Σε όλα αυτά τα ματς έχουν σκοράρει και οι δυο πλευρές, ενώ μόλις σε ένα από αυτά έχουν σημειωθεί μόνο τέσσερα γκολ! Στα υπόλοιπα τέσσερα μετράμε, τουλάχιστον, πέντε γκολ, με αποκορύφωμα ένα… 6-2! Τέλος, και στα πέντε αυτά ματς νικήτρια ήταν η ομάδα του Μπέργκαμο…

  • 03/01/2021 Αταλάντα – Σασουόλο 5-1
  • 21/06/2020 Αταλάντα – Σασουόλο 4-1
  • 28/09/2019 Σασουόλο – Αταλάντα 1-4
  • 26/05/2019 Αταλάντα – Σασουόλο 3-1
  • 29/12/2018 Σασουόλο – Αταλάντα 2-6

Εκτίμηση: Δύο συμπεράσματα προκύπτουν για το παιχνίδι. Αφενός η Αταλάντα είναι το φαβορί για τη νίκη, αφετέρου όλα δείχνουν ότι θα έχουμε γκολ… με το τσουβάλι! Το συμπέρασμα βρίσκεται κάπου στη μέση και προσφέρει διπλασιασμό. Αυτό είναι το over 3,5, χωρίς να περιμένουμε ούτε νικητή ούτε να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, στο 4ο γκολ… πανηγυρίζουμε!

Μονό
21:45
(1/5) Μίλαν - Μπενεβέντο
Goal/goal & over 2,5
2.15
Μονό
16:00
(2/5) Σασουόλο - Αταλάντα
Over 3,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις