Ετοιμάζουν… απόβαση στην Αγία Πετρούπολη οι Σουηδοί!

Ετοιμάζουν… απόβαση στην Αγία Πετρούπολη οι Σουηδοί!

Η UEFA πήρε την τελική της απόφαση σχετικά με τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση του Euro, με το Μπιλμπάο και το Δουβλίνο να μένουν εκτός και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν την τελική φάση να απομένουν 11 αντί για 12, ενώ την θέση του Μπιλμπάο θα πάρει η Σεβίλλη.

Αυτό φυσικά αλλάζει και το πλάνο των Σουηδών υποστηρικτών: οι διεθνείς τους θα αγωνιστούν στη πρεμιέρα απέναντι στη Ισπανία στη Σεβίλλη ενώ τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια με Σλοβακία και Πολωνία θα διεξαχθούν στην Αγία Πετρούπολη. Φυσικά εν μέσω πανδημίας δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα τη θα συμβεί και πόσο εύκολα θα μπορούν να μεταβούν οι Σουηδοί φίλαθλοι στη Ρωσία, το σίγουρο είναι πως αν επιτραπούν οι μαζικές μεταφορές οπαδών η Αγία Πετρούπολη θα γεμίσει με Σουηδούς.

Μετά την απόφαση της UEFA ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας Γιάνε Άντερσον δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον υπάρχει πλάνο για το που και πότε θα αγωνιστούμε, ενώ με ικανοποιεί το γεγονός ότι δεν θα ταξιδέψουμε στο Δουβλίνο, και θα παίξουμε στην Αγία Πετρούπολη, εκεί όπου έχουμε καλές αναμνήσεις από το Μουντιάλ του 2018. Στο ίδιο γήπεδο για την φάση των 16 είχαν επικρατήσει με 1-0 της Ελβετίας και προκριθήκαμε στα προημιτελικά».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις