Πίστη στα κίνητρα ως… 9.00

Κυριακάτικο κουπόνι

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Εύκολα και από νωρίς πέρασε η βασική επιλογή του Σκοράκια με τον Παναιτωλικό να σκοράρει από νωρίς πρώτος στην αναμέτρηση, επιβεβαιώνοντας το κίνητρο που αναφέραμε, αλλά και την αδιαφορία του ΠΑΣ, ελέω του επερχόμενου επαναληπτικού στο Κύπελλο. Το απόλυτο μας το στέρησε ο ΟΦΗ που σκόραρε στο πρώτο 45λεπτο. Συνεχίζουμε σήμερα στο Κυριακάτικο κουπόνι, με αναμετρήσεις από  Κύπρο και Ελλάδα.

Κυριακάτικο κουπόνι:  Παραμονή vs απογοήτευση 1-0

Το κυριακάτικο κουπόνι μας ταξιδεύει στην αγαπημένη Κύπρο και συγκεκριμένα στο Δασάκι της Άχνας, όπου ο Εθνικός υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ. Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκε ο Εθνικός στην αναμέτρηση με την Πάφο την περασμένη Δεύτερα, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 0-2. Έχασε την ευκαιρία για ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για δάκρυα. Επιβάλλεται να ανασυνταχτεί γιατί ακόμα κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Απανωτά τα χτυπήματα για τους «πορτοκαλί». Ηττήθηκε με 2-0 από το Ερμή την προηγούμενη αγωνιστική, όπου παρατάχτηκε με εκτεταμένο rotation, ενόψει του μεσοβδόμαδου αγώνα κυπέλλου.  Τελικά ούτε την πρόκριση πήρε, αφού ηττήθηκε ξανά, αυτή την φορά με 1-3 από την Ανόρθωση και έμεινε εκτός διοργάνωσης. Οδυνηρός ο αποκλεισμός, καθώς δεν έχασε μόνο την διεκδίκηση του Κυπέλλου, αλλά και ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Βαθμολογικά αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, αλλά και απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό.  Ματς όλα ή τίποτα για τον Εθνικό, που παλεύει για την σωτηρία του. Θα ποντάρω στο κίνητρο του Εθνικού και συγκεκριμένα να σκοράρει πρώτος σε απόδοση 2.02.

Από 1.70 ως 9.00 

Κατευθυνόμαστε προς Πελοπόννησο. Αστέρας και Άρης έρχονται αντιμέτωποι. Ήττα και για τους δύο την προηγούμενη αγωνιστική με το ίδιο σκορ (1-0). Ακόμα μία ήττα για το σύνολο του Ράσταβατς, παρά το γεγονός πως η εικόνα της ομάδας δεν ήταν κακή. Είχε καλές στιγμές, όχι όμως το γκολ. Το όνειρο για την Ευρώπη τελείωσε, ουσιαστικό κίνητρο δεν έχει, όμως σίγουρα θέλει να ολοκληρώσει την χρονιά με ψηλά το κεφάλι.

Το κακό πρόσωπο μέχρις στιγμής στα play off πλήρωσε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Άρης. Ασταθής, αγχωμένος και κουρασμένος. Αν την προηγούμενη εβδομάδα δεν έμενε με 10 ο Παναθηναϊκός, πολύ πιθανόν να προερχόταν από τρεις σερί ήττες. Το πάει εναλλάξ προς το παρόν, όμως δεν μπορεί να πορευτεί έτσι αν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά. Αν το πάμε σε κουβέντα περί κάποιων σκοτεινών δυνάμεων, ναι μπορούμε να πούμε ότι η τύχη είναι μαζί του τις πλείστες φορές εφέτος. Η συγκατοίκηση με τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση είναι ζόρι και πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί αυτό το κακό διάστημα.

Λίγο το κίνητρο, λίγο ότι όταν χρειάζεται παίρνει το αποτέλεσμα πιστεύω πως θα φύγει με νίκη από την Αρκαδία και θα σκοράρει και πρώτος. 1.70 πληρώνει και είναι τίμιο. Ας δώσουμε και ένα ακριβές σκορ. Με το 0-2 να μου αρέσει ιδιαιτέρως στο 9.00. Άλλωστε άλλες τρεις φορές πήραν νίκη οι «κίτρινοι» με αυτό το σκορ φέτος κόντρα στους «Αρκάδες» ανεξαρτήτου έδρας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
Εθνικός Άχνας - ΑΠΟΕΛ
Anytime score: 1-0
2.02
Μονό
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
Anytime score: 0-1
1.70
Fun Bet
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
Ακριβές σκορ: 0-2
9.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις