Το… φεγγάρι, η κούπα και η παραμονή

Προγνωστικά

Η στήλη είναι σε… κακό φεγγάρι τις τελευταίες ημέρες. Αποφεύγω τις δικαιολογίες, που είναι για τους μαθητές στο σχολείο, καθώς το «διάβασμα» αποδείχτηκε ανεπαρκές όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματα όσο κι αν θέλω να γκρινιάζω για ευκαιρίες, δοκάρια και λοιπά γραφικά. Η μάχη συνεχίζεται και στα σημερινά προγνωστικά, «χαμηλώνω» την «μίζα», ψάχνοντας ταμείο… ουσίας και ψυχολογίας.

Προγνωστικά Κάτω Χώρες: Άσος παραμονής, νίκη για κούπα

Στην Ολλανδία, θα εμπιστευθώ την Εμεν που μας έχει δικαιώσει τις τελευταίες εβδομάδες. Από την τελευταία θέση άλλωστε, κατάφερε να βρεθεί σε απόσταση βολής από τις θέσεις παραμονής, χάρη σε ένα εντυπωσιακό αήττητο επτά αγωνιστικών και ακόμη και με ισοπαλία θα απεγκλωβιστεί από τις δύο τελευταίες και καταδικαστικές θέσεις. Η Χεράκλες πραγματοποιεί μια ήδη θετική χρονιά, αλλά θεωρώ πως έχει πιάσει το… ταβάνι της. Το σετ ηταν πιο μοιρασμένο όταν «άνοιξε», πλέον οι γηπεδούχοι προσφέρονται ως φαβορί, με τον να προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές. Περιορίζω τον άσο και τον επιλέγω με draw no bet.

Στο γειτονικό Βέλγιο, θα εμπιστευθώ την Γκενκ στον τελικό του κυπέλλου με την Σταντάρ. Οι Λίμπουρχερς ειχαν πιο σταθερή εικόνα σε όλη την διάρκεια της σεζόν και ορθώς προσφέρονται, έστω οριακά, φαβορί. Η Σταντάρ ήταν αλλοπρόσαλλη, προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού αλλά και πάλι κινείται στην μετριότητα ενώ θα χρειαστεί και χωρίς τον βασικός στοπερ Μπκαντί. Το διπλό προσφέρεται σε αποδεκτή τιμή, μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων για τους πιο… μερακλήδες!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
13:15
Εμεν – Χεράκλες
1 dnb
1.75
Μονό
21:45
Σταντάρ Λιέγης – Γκενκ
2 & over 1,5
2.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις