Στο Ισραήλ για το τρόπαιο

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Με την δεύτερη τη τάξει κατηγορία της FIBA θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα με το Final 4 του Europe cup που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ. Ακόμη στα προγνωστικά μπάσκετ έχουμε και επιλογή από την BBL.

Οραντέα – Σλαμ Όστραβ

Ο δεύτερος στη σειρά ημιτελικός είναι μεταξύ της ρουμάνικης Οραντέα και της πολωνικής Όστραβ.

Η ρουμανική ομάδα, η έδρα της οποίας βρίσκεται στα σύνορα Ρουμανίας-Ουγγαρίας ,τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα της χώρας της. Φέτος όμως δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά καθώς είναι στην 5η θέση. Στηρίζεται κυρίως σε τρεις παίκτες και συγκεκριμένα τους Μπρούσαρντ, Γουότσον και Μάρκοβιτς. Προκρίθηκε στο Final 4 κερδίζοντας την ισχυρή ,για αυτό το επίπεδο, Ρέτζιο Εμίλια. Ενισχύθηκε με τον Αμερικανό Γκάρλον Γκριν ο οποίος είχε ξεκινήσει τη σεζόν με την πολωνική Ανβίλ.

Από την άλλη, η πολωνική Σταλ φτιάχτηκε φέτος για να πρωταγωνιστήσει στην Πολωνία. Πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς του Πολωνικού πρωταθλήματος αποκλείοντας με μειονέκτημα έδρας την Λέγκια. Στους τελικούς θα αντιμετωπίσει την πολύ έμπειρη Ζιέλονα Γκόρα, η οποία αγωνίζεται και στη VTB League . Στηρίζεται κυρίως στους Αμερικανούς Τρέι Κρελ, Κρις Σμιθ και Τζέημς Φλόρενς. Προκρίθηκε στο Final 4 κερδίζοντας την βελγική Μονς-Eνό με 66-73.

Εκτίμηση: Η Σταλ έχει παραστάσεις από ένα καλύτερο και ποιοτικότερο πρωτάθλημα σε σχέση με την Οραντέα. Παίζει ένα πολύ επιθετικό μπάσκετ με πολλές κατοχές κάτι το οποίο φαίνεται στους μ.ό. της (σκοράρει πάνω από 85πόντους). Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία combo επιλογή απλής νίκης της Σταλ και του over πόντων αγώνα σε ένα όριο που αν πιάσει τα συνήθη στάνταρ απόδοσής της θα ξεπεραστεί με σχετική ευκολία.

Προγνωστικά μπάσκετ και στην BBL

Έναρξη της 30ης αγωνιστικής στη BBL με τους Τάουερς του Αμβούργου (18-9) να αντιμετωπίζουν την Βούρτζμπουργκ (8-19). Οι Τάουερς χάλασαν το σερί των εννέα νικών που είχαν, χάνοντας πολύ δύσκολα από την Κέμνιτζ με 98-97. Παίζουν σκληρή άμυνα και αυτό το αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο πισογύρισμα στη μάχη που κάνουν για να κερδίσουν το πλεονέκτημα έδρας στη regular season.

Aπό την άλλη, η Βούρτζμπουργκ δεν έχει στόχους, αφού έχει σώσει την κατηγορία και δεν έχει βλέψεις για οκτάδα. Πριν δύο μέρες κέρδισε την Μπάμπεργκ με 82-78. Επέστρεψε έπειτα από καιρό ο Αμερικανός γκαρντ Ρόμπερτ Λόουερι. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν το Νοέμβριο με τους Τάουερς να διαλύουν τη Βούρτζμπουργκ εκτός έδρας με 61-90.

Εκτίμηση: Η Βούρτζμπουργκ δεν έχει την ποιότητα να κάνει δεύτερη σερί μεγάλη νίκη ειδικά μέσα σε δύο μέρες. Οι Τάουερς μετά το χαστούκι που έφαγαν θα είναι πιο σοβαροί στο σημερινό αγώνα. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη των Τάουερς με χάντικαπ διψήφιας διαφοράς.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
18:00
Οραντέα - Σταλ
2 & over 151,5
2.47
Μονό
20:00
Αμβούργο Τάουερς - Βούρτζμπουργκ
1 (-9,5)
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις