Δύσκολο απόγευμα για τους φιλοξενούμενους

προβλέψεις

Καλημέρα φίλοι μου. Στην στήλη αυτή προσπαθώ να δίνω αποδόσεις κοντά στο 2.00 που έχουν αξία. Φυσικά κάθε σημείο εμπεριέχει το εκάστοτε ρίσκο μιας και παίζουμε ξεκάθαρα με τις πιθανότητες. Και οι δύο σημερινές προβλέψεις έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση και όσο πιο κοντά στον διπλασιασμό γίνεται.

Προβλέψεις για εύκολο απόγευμα στο «Ανοέτα»

Ξεκινάμε τις σημερινές προβλέψεις μας από τις 3 το απόγευμα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να παίζει στο «Ανοέτα» με την Σεβίλλη. Νοσοκομείο οι γηπεδούχοι με απουσίες κυρίως στην άμυνα αλλά και αυτή του έμπειρου Νταβίντ Σίλβα. Ωστόσο ο Ίσακ θα είναι παρών, έτοιμος να βρει δίχτυα όπως έκανε στο τελευταίο ματς κόντρα στη Βαλένθια. Θέλει τη νίκη για να βγει του χρόνου στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχει πολύ δυνατή ομάδα που στην έδρα της δύσκολα χάνει.

Οι «νερβιονένσες» από την άλλη, έχουν ξεμείνει από στόχους. Ναι, μαθηματικά μπορούν ακόμα και τον τίτλο μέχρι και να απωλέσουν την 4η θέση. Ωστόσο, δεν θα συμβεί κάποιο από τα δύο. Έτσι έχουν ξεκινήσει τις δημόσιες σχέσεις. Φάνηκε κιόλας αυτό σε δύο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια (Βαγιαδολίδ, Έλτσε) όπου περιέργως δεν κέρδισε αν και ήταν το φαβορί.

Σήμερα, αν ισχύει η έχθρα που έχουν με την Μπέτις, δεν βλέπω να κερδίζει. Ίσως κάνει ένα δωράκι στη Σοσιεδάδ έτσι ώστε να μην πάρει προβάδισμα η Μπέτις στην κούρσα για την 5η θέση. Όπως και να ‘χει, οι φιλοξενούμενοι θέλουν λίγους βαθμούς για να κατακτήσουν (μαθηματικά) την 4η θέση και μάλλον θα τους ψάξουν στα επόμενα παιχνίδια.

Θυσιάζουν το θέαμα

Πάμε τώρα σε αντίστοιχο ματς στην Ιταλία, αυτό ανάμεσα σε ΑταλάνταΓιουβέντους. Οι «Μπεργκαμάσκι» έχουν (και φέτος) την καλύτερη επίθεση. Οι «μπιανκονέρι» τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Στα πιο πρόσφατα ματς και των δύο ομάδων μπήκαν από 3 και 4 γκολ. Η προϊστορία μας προδιαθέτει για γκολ εκατέρωθεν. Όμως, κάπου εδώ σταματάει το θέαμα και μπαίνει ο σκοπός. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο, αλλά δε νομίζω να βγουν αμέσως μπροστά και να κερδίσει αυτός που θα βάλει τα περισσότερα.

Το Ιταλικό ποδόσφαιρο όντως έχει αλλάξει, αφήνοντας πίσω τους οι ομάδες το πλέον αναχρονιστικό κατενάτσιο. Όμως όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν τόσο πιο προσεκτικές θα είναι οι ομάδες. Δεν αποκλείω και την λευκή ισοπαλία. Σίγουρα ένα μικρό προβάδισμα έχει η γηπεδούχος ομάδα, αλλά εξαιτίας της «Βέκια Σινιόρα», που από τότε που αποχώρησε ο Αλέγκρι, έχει χάσει την ταυτότητά της και τολμώ να πω και την καρδιά του πρωταθλητή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
15:00
Σοσιεδάδ - Σεβίλλη
1Χ & under 3,5
1.98
Δυάδα απόδοσης 3.92
15:00
Σοσιεδάδ - Σεβίλλη
1Χ & under 3,5
1.98
16:00
Αταλάντα - Γιουβέντους
Under 3 AH
1.98
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις