Και στο τέλος ποιος κερδίζει;

Προγνωστικά.

Χαβ ε νάις ντέι μάι φριέντς του koubanezos.gr. Προγνωστικά στην Ιβηρική και στο μεγάλο ντέρμπι σας έχω και σήμερα.

Απόψε στην Μαδρίτη, η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το οποίο εκτός από κίνητρο, έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αμφότερες βρίσκονται στο κυνήγι της Ατλέτικο Μαδρίτης.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Το χόουμ τιμ προέρχεται από μία άνετη επικράτηση κόντρα στην Λίβερπουλ με 3-1 και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Βέβαια, αγωνίζεται εκ νέου με τους Αγγλους στα μέσα της εβδομάδας και πιθανώς να κάνει μερικό ροτέισον στο μεγάλο ντέρμπι με τους Καταλανούς, καθώς και το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί εξίσου μεγάλο στόχο για τους Μαδριλένους.

Το αγουέι τιμ προέρχεται από δύσκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Βαγιαδολίδ με 1-0. Είναι πιο «φρέσκια» και με περισσότερες δυνάμεις, ενώ εκτός από το πρωτάθλημα, δεν της έμεινε άλλος στόχος εφέτος. Η τριάδα των στόπερ φαίνεται πως πετυχαίνουν για τον Ολλανδό προπονητή της Μπαρτσελόνα και δεν αναμένεται κάποια έκπληξη.

Προγνωστικά με νικητή; 

Λίγα τα ψωμιά και των δύο. Μπόουθ τιμς δεν θέλουν να χάσουν και δεν βλέπω νικητή στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο». Το φαβορί… αγνοείται και η μαγική μου σφαίρα δείχνει… χηνάριον στο 3.75 περικαλώ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Χ
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις