Euroleague και BBL στο προσκήνιο

Προγνωστικά.

Καλημέρα σε όλους. Άλλα δύο ταμεία προσθέσαμε προχθές από την αγαπημένη μου BBL. Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με Euroleague και φυσικά BBL.

Μέρλινς – Μιτελντόιτσερ

Έναρξη της 27ης αγωνιστικής με την αναμέτρηση των Μέρλινς (19-8) εναντίον της Μιτελντόιτσερ (7-21).

Οι γηπεδούχοι πριν από δύο μέρες κέρδισαν στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής, (λόγω της πανδημίας γίνονται πολλές αγωνιστικές πριν από άλλες), την Βόννη με 91-88. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως η τρομακτική ευστοχία που είχε η Βόννη (13/27 τρίποντα) ήταν αυτή που την έκανε να καρδιοχτυπήσει μέχρι το τέλος. Οι Μέρλινς θέλουν τη νίκη για να πάρουν την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας από την Όλντενμπουργκ.

Από την άλλη, η Μιτελντόιτσερ έμπλεξε για τα καλά καθώς από το πουθενά η Γκίσεν πήρε δύο νίκες σερί με Μπάγερν εντός και Γκέτινγκεν εκτός και την πλησίασε στη μία νίκη! Την αγωνιστική που μας πέρασε πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε εντός έδρας από την Κέμνιτζ με 84-86.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στις 14 Νοεμβρίου με τους Μέρλινς να κερδίζουν πολύ εύκολα με 66-84.

Προγνωστικά στο Ολυμπιακός – Χίμκι

Τελευταία αγωνιστική στη Euroleague με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την ουραγό Χίμκι.

Για τον Ολυμπιακό τελειώνει η σεζόν με αυτό τον αγώνα καθώς στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν αγωνίζεται στην Α1. Εκτός θα είναι ο φόργουορντ Ζαν Σαρλς αλλά επιστρέφει πιθανότατα για το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο γκαρντ Χάρισον. Παλεύει όλα τα παιχνίδια του με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Από την άλλη, τελειώνει σήμερα το μαρτύριο για την Χίμκι. Εχουν αποχωρήσει όλοι ξένοι πλην των Μακολουμ και Μίκι. Οι περισσότεροι από αυτούς που αποχώρησαν έχουν κάνει προσφυγές για να πάρουν τα λεφτά που τους οφείλονται. Στο τελευταίο τους παιχνίδι ηττήθηκαν στο Ισραήλ από την Μακάμπι με 92-62. Δεν αναμένεται να αγωνιατεί ο σούπερ σταρ Σβεντ.

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό να κερδίζει μέσα στη Ρωσία με 88-105.

Εκτίμηση δυάδας: Αδιαφιλονίκητα φαβορί οι Μέρλινς και ο Ολυμπιακός. Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια και τη δεδομένη χρονική στιγμή Μιτελντόιτσερ και Χίμκι δείχνουν να μην μπορούν να ανακάμψουν. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία δυάδα νικών (με χάντικαπ) του Ολυμπιακού και των Μέρλινς σε συνδυασμό με το άντερ πόντων αγώνα στην αναμέτρηση του Φαλήρου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.01
20:00
Μέρλινς - Μιτελντόιτσερ
1 (-3.5)
1.47
21:00
Ολυμπιακός - Χίμκι
1 (-4,5) & under 180,5
1.34
Δυάδα απόδοσης 2.80
20:00
Μέρλινς - Μιτελντόιτσερ
1 (-6.5)
1.63
21:00
Ολυμπιακός - Χίμκι
1 (-14.5)
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις