Απόδραση από το Άμστερνταμ

Προγνωστικά Europa League

Πέμπτη σήμερα και θα πορευτούμε με προγνωστικά Europa League. Οι αριθμοί τα τελευταία χρόνια έχουν ενταχθεί και στον αθλητικό κόσμο, με τις λίγκες των ΗΠΑ να δείχνουν τον δρόμο. Η στατιστική αποτελεί πλέον απόλυτο εργαλείο για την αποτίμηση μιας προσπάθειας, ενός αποτελέσματος αλλά και των προγνωστικών, εκτιμήσεων, όσον αφορά και το δικό μας… μετερίζι.

Πολλοί αθλητές «ξεφεύγουν» πάντως από τους αριθμούς και η συμμετοχή τους δεν δύναται να αποτυπωθεί με στατιστικά στοιχεία.  Το «δέσιμο» ενός συνόλου αλλά και τα mental attributes (α ρε τεράστιε Τσιγκάλκο και τιμημένο FM), πολλές φορές δεν διακρίνονται και μπορεί να ξεφύγουν από απαίδευτα μάτια που πανηγυρίζουν μόνο τα γκολ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά Europa League: Ρωμαϊκή επέλαση στο Άμστερνταμ

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ είναι μια τέτοια περίπτωση. Ο 31χρονος διεθνής Ολλανδός αποτελεί την «ραχοκοκκαλιά» του σύγχρονου Άγιαξ. Καλύπτει με επιτυχία την θέση του αριστερού μπακ, του στόπερ, του αμυντικού μέσου ενώ έχει αγωνιστεί και σαν δεξιός οπισθοφύλακας αλλά και κεντρικός μέσος! Ο τραυματισμός του στο ματς της Εθνικής Ολλανδίας με το Γιβραλτάρ σήμανε συναγερμό στον Άγιαξ και άλλαξε όλες τις ισορροπίες στους “Αμστερντάμερς”, όπως δεν δίστασε να παραδεχτεί και ο τεχνικός Φαν ντερ Χάαγ.

Ο Αίας είχε ήδη να καλύψει την… γκάφα με τον Αλέ (η μεταγραφή 23 εκατ. ευρώ δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα) ενώ ο βασικός τερματοφύλακας Ονανά έχει τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού ενός έτους! Μέσα σε όλα, ο 37χρονος πλέον Στεκέλενμπουρχ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι η Ρόμα έχει ευκαιρία να θέσει βάσεις πρόκρισης στο Άμστερνταμ.

Περιορίζω το ρίσκο με Χ2, και «κολλάω» over 0,5 των «τζιαλορόσι» που θα εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αρρυθμίες των γηπεδούχων. Fan επιλογή, το «καθαρό» διπλό, με over και γκολ από τον Μαγιοράλ που έχει περάσει στην ιεραρχία τον Τζέκο.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:00
Αγιαξ – Ρόμα
Χ2 & Ρόμα οver 0,5
2.02
Fun bet
22:00
Αγιαξ – Ρόμα
2 & οver 2,5 & γκολ Μαγιοράλ
8.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις