Με όπλο την άμυνά της

Προγνωστικά

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα Κουβανεζόπαιδά μας. Η Φερεντσβάρος επιβεβαίωσε το ένστικτό μου για γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι και πέρασε η βασική πρόταση της στήλης μας. Εβδομάδα Ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο στοιχηματικό κουπόνι, αλλά εγώ θα ασχοληθώ με προγνωστικά από ένα πολύ ενδιαφέρον ματς από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1378753771757522948

Προγνωστικά: Η άμυνα, αρκετές φορές, κερδίζει τα παιχνίδια

Δεύτερη ήττα στη σειρά για τη Χάιντενχάιμ, αυτή τη φορά από την Γκρόιτερ Φιρτ εντός έδρας με 1-0. Ήττα χωρίς κόστος, καθώς ρεαλιστικά δεν υπάρχει πιθανότητα για άνοδο ούτε  και για υποβιβασμό. Στην 7η θέση πλέον της Zweite Liga με 39 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο, αυτό που θα δώσει σήμερα λόγω αναβολής για κρούσματα covid-19. Η ομάδα του Φρανκ Σμιτ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας έχει 3-0-2 με τέρματα 11-7.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Σε διαφορετική τροχιά η ομώνυμη ομάδα της πόλης του Κιέλου, ερχόμενη από ήττα με 2-1 από τη Μπόχουμ εκτός έδρας μετά από σχεδόν έναν μήνα αγωνιστικής απραξίας, καθώς προέκυψαν 2 εβδομάδες καραντίνας και διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Χόλσταϊν έπεσε στην 4η θέση με 46 βαθμούς, αλλά έχει δύο αγώνες λιγότερους από την πρώτη  τριάδα και είναι στο χέρι της η έκβαση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Όλε Βέρνερ στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει ισορροπία με 2-1-2 και σύνολο τερμάτων 8-4, διατηρώντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 24 τέρματα παθητικό.

Εκτίμηση- προγνωστικά: Τα δεδομένα και οι αποδόσεις δείχνουν προβάδισμα της γηπεδούχου, καθώς οι φιλοξενούμενοι έρχονται από μεγάλο διάστημα χωρίς αγώνες και από καραντίνα σε συνδυασμό με το καλό μομέντουμ της Χάιντενχάιμ. ΑΛΛΑ, μπάλα στο γήπεδο δεν παίζουν τα στατιστικά. Αντιθέτως, χρειάζεται πάθος, μέταλλο και χαρακτήρα, στοιχεία που το Κίελο τα έχει και θα ποντάρω σε αυτό και στη καλή άμυνά του.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Χάιντενχάιμ - Χόλσταϊν Κίελ
Χ2 & under 3,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις