«Ασιατική» διαφορά δυναμικής!

«Ασιατική» διαφορά δυναμικής!

Ο στοιχηματικός βαθμός δυσκολίας παραδοσιακά «ανεβαίνει» μετά τα «παράθυρα» των εθνικών ομάδων. Οι περισσότερες ομάδες διαθέτουν πολλούς διεθνείς, οι προπονήσεις διεξάγονται με σημαντικές ελλείψεις, το όποιο αγωνιστικό μομέντουμ χάνεται και μοιραία καλούμαστε να αποφύγουμε το ρίσκο στα προγνωστικά.

Το πρόγραμμα γενικότερα δεν με ενθουσιάζει σήμερα στις Κάτω Χώρες σε αντιδιαστολή με τις κυριακάτικες επιλογές. Η αγωνιστική στο Βέλγιο έχει «σπάσει» σε τρεις δόσεις και το Σάββατο διεξάγονται μόλις τρία ματς, ενώ στην γειτονική Ολλανδία, το «σταύρωμα» στα περισσότερα ματς δεν κάθεται, τόσο βάσει φόρμας όσο και τιμών.

Προγνωστικά στις Κάτω Χώρες: Με φαβορί και… υπομονή!

Με περιορισμένο ρίσκο, κοντράρω τον… εαυτό μου και ποντάρω στο Βέλγιο σε μια σύγκρουση δύο διαφορετικών ποδοσφαιρικών κόσμων. Βίοι αντίθετοι για Κορτράικ και Κλαμπ Μπριζ και οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να επικρατήσουν εύκολα. Προέρχονται από απρόσμενη ήττα, χωρίς όμως ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκρισμα καθώς έχουν ξεφύγει ήδη από τους διώκτες τους και περιμένουν την.. μαθηματική στέψη. Η Κορτράικ μετρά τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία, δεν δείχνει ικανή να προβληματίσει τους πρωτοπόρους και ενισχύω το διπλό, με ασιατικό -1.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Θα ρισκάρω και με τα λίγα γκολ στο Φένλο – Χρόνιγκεν. Η ομάδα του Γιακουμάκη έμπλεξε για τα καλά σε σενάρια παραμονής καθώς απογοητεύει στις τελευταίες εβδομάδες. Προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού και ο έμπειρος Λουκουχάι με το καλημέρα φρόντισε να αλλάξει το σύστημα σε 5-3-2, ευελπιστώντας σε αμυντική βελτίωση. H Χρόνινγκεν ποντάρει φέτος στην άμυνα, δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες στην σεζόν και στα μάτια μου το 1-1 είναι το πιο πιθανό σκορ.

Μονό
19:45
Φένλο – Γκρόνινγκεν
Under 2,75
1.82
Μονό
21:45
Koρτράικ – Κλαμπ Μπριζ
2 -1 AH
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις