Τα φαβορί πληρώνουν στο Μαϊάμι

Τα φαβορί πληρώνουν στο Μαϊάμι

Καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρώτο τουρνουά Μάστερς στο Μαϊάμι. Σήμερα αγωνίζεται στον δεύτερο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.  Έχουμε δει ήδη μεγάλες εκπλήξεις, με την ήττα του Ζβέρεφ στο πρώτο γύρο. Ανάλυση τένις με φαβορί και παιχνίδια που τραβάνε το ενδιαφέρον.

Ανάλυση τένις με φαβορί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε εξαιρετικό αγώνα απέναντι στον Τζουμούρ στην πρεμιέρα του τουρνουά. Θα αντιμετωπίσει τον Νισικόρι σήμερα, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα. Ο Έλληνας δεν έκανε λάθη στο πρώτο του παιχνίδι. Ήταν προσεκτικός, πίεσε τον αντίπαλό και εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε. Ο Ιάπωνας από την μεριά του χρειάστηκε σχεδόν τρεις ώρες για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπεντενέ. Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει 4 νίκες και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Φαβορί είναι ο Τσιτσιπάς και αυτό θεωρώ πως θα φανεί και στο γήπεδο. Ο Νισικόρι θα προσπαθήσει να πιέσει το σερβίς του Έλληνα αθλητή. Εάν δεν καταφέρει να είναι αξιόπιστος από την γραμμή του σερβίς θα δυσκολευτεί αρκετά. Παιχνίδι ρυθμού και η ανάλυση τένις δείχνει ότι ο Τσιτσιπάς θα φτάσει στην νίκη.

Παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται αυτό ανάμεσα σε Μαρίν Τσίλιτς και Λορέντζο Μουσέτι. Ο 19χρόνος Ιταλός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Οχτώ νίκες στα τελευταία του εννιά παιχνίδια στο tour για τον νεότερο αθλητή του τοπ100. Ο Τσίλιτς έχει πετύχει δύο νίκες στα τρία σετ και δείχνει ότι παραμένει ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία. Οι δύο αθλητές θα συναντηθούν για πρώτη φορά και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους 16. Ο Μουσέτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Η ώρα των Καναδών

Ο Ντένις Σαποβάλοφ δυσκολεύτηκε αρκετά στην πρεμιέρα του, πήρε όμως την νίκη και διατηρήθηκε στα θετικά αποτελέσματα. Συνολικά μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Αντίπαλος του, ο Πολωνός Ουμπέρτ Χουρκάζ που είχε πολύ εύκολο έργο στον πρώτο γύρο. Τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο, με τον Πολωνό να έχει δύο νίκες, έχοντας χάσει όμως στην τελευταία τους αναμέτρηση. Αμφότεροι θέλουν την νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Η ανάλυση τένις δίνει φαβορί τον Καναδό και αυτό μένει να φανεί εντός του γηπέδου.

Ο δεύτερος Καναδός που αγωνίζεται σήμερα δεν είναι άλλος από τον Μίλος Ράονιτς. Ο big server ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα του, χάνοντας μόλις 3 γκέιμ σε έναν αγώνα που κράτησε μόλις 59 λεπτά. Απέναντί του θα βρεθεί ο Ούγκο Ουμπέρτ, που προέρχεται επίσης από μία αρκετά εύκολη νίκη. Παιχνίδι που θα κριθεί στην αξιοπιστία των δύο από την γραμμή του σερβίς. Ο Ράονιτς δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θέλοντας να κάνει μία καλή πορεία σε τουρνουά μετά από καιρό.

Μονό
17:00
Τσίλιτς - Μουσέτι
Μουσέτι: Να νικήσει το 1ο σετ και τον αγώνα
1.95
Δυάδα Καναδά (απόδοσης 2.30)
17:00
Ουμπέρτ - Ράονιτς
2
1.50
19:00
Σαποβάλοφ - Χουρκάζ
1
1.50
Μονό
23:00
Νισικόρι - Τσιτσιπάς
2 & over 20,5 games
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις