Στον απόηχο της trade deadline…

προγνωστικά NBA.

Φεύγοντας πλέον από τον «σαματά» που πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα των trades, το NBA συνεχίζεται δυναμικά. Το πρόγραμμα είναι καθημερινά γεμάτο στις αρχές του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος, καθώς οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην postseason πρέπει να ξεκινήσουν να ξεχωρίζουν. Δύο αναμετρήσεις επιλέξαμε για τα προγνωστικά NBA της σημερινής ημέρας.

Προγνωστικά NBA -Toronto Raptors vs Portland Trailblazers:

Το Πόρτλαντ και το Τορόντο συναντιούνται στην Τάμπα της Φλόριντα (αφού η ομάδα από τον Καναδά έχει μετακομίσει εκεί λόγω Covid). Αυτό είναι το τρίτο από τα τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια που θα αγωνιστεί η ομάδα του Πόρτλαντ στην πολιτεία της Φλόριντα.

Οι Ράπτορς δεν είναι στην κακή κατάσταση που βρίσκονταν την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζουν ένα σερί εντός έδρας αγωνιστικών, αλλά οι Μπλέιζερς είναι η καλύτερη ομάδα και το ταξίδι τους δεν είναι και τόσο κουραστικό στην ηλιόλουστη πολιτεία.

Σίγουρα οι δύο ομάδες βασίζονται στις επιθετικές τους επιδόσεις, αλλά το όριο των 114 πόντων των Ράπτορς δείχνει αρκετά υψηλό.

Denver Nuggets vs Atlanta Hawks:

Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο σχετικά ισάξιες ομάδες. Τα «Γεράκια» βρίσκονται σε ένα τεράστιο ταξίδι εκτός έδρας και αυτή είναι η πέμπτη σερί αναμέτρησή τους σε ξένη έδρα. Θα έπρεπε να αναρωτιέται κανείς λοιπόν για την φυσική κατάσταση της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά και οι Νάγκετς επιστρέφουν στο «σπίτι» τους μετά από τρεις κουραστικούς αγώνες στο «δρόμο», αλλά θεωρώ πως υπερτερούν σε φυσική κατάσταση της Ατλάντα και μπορούν να καλύψουν και τη διαφορά του χάντικαπ, ολοκληρώνοντας έτσι τα σημερινά μας προγνωστικά NBA.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
02:00
Toronto Raptors – Portland Trail Blazers
Ράπτορς under 113,5
1.91
Μονό
04:00
Denver Nuggets – Atlanta Hawks
1 (-3,5)
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις