Τους βυθίζει ακόμα πιο πολύ

Προγνωστικά.

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια για την στήλη μας με ΒΒL, αλλά και με την δική μας Α1 με σκοπό τα προγνωστικά μπάσκετ να μας δικαιώσουν ξανά.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μέρλινς – Γκίσεν

Συνέχεια για την 25η αγωνιστική της ΒΒL με τους Μέρλινς (17-7) να αντιμετωπίζουν την ουραγό Γκίσεν (4-20). Η ομάδα της Βυρτεμβέργης εδώ και δύο χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές πορείες στην ΒΒL. Δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι πριν διακοπεί το πρωτάθλημα ήταν στην τρίτη θέση και φέτος έχει ήδη κλειδώσει την πεντάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας πολύ δύσκολα από την Μπάγερν με 74-79. Έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας!

Από την άλλη, η Γκίσεν είναι στην τελευταία θέση και κάθε μέρα δείχνει να συμβιβάζεται όλο και περισσότερο με την ιδέα ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στην Pro A. Την προηγούμενη αγωνιστική «αυτοκτόνησε» και ηττήθηκε εντός έδρας από την Βούρτζμπουργκ με 73-74.

Οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί πάλι στις 6 Φεβρουαρίου φέτος, με τους Μέρλινς να κερδίζουν εύκολα με 82-101 (Γκάρετ 17π. – Χίλιαρντ 14π.)

Εκτίμηση: Ξεκάθαρο φαβορί για πολύ μεγάλες διαφορές οι Μέρλινς. Η νίκη τους δεν έχει αξία οπότε θα πάμε στην αγαπημένη μας multicombo επιλογή πόντων αγώνα και ομαδικά πόντων σε πολύ καλές αποδόσεις.

Προμηθέας – Ιωνικός

Επιτέλους αγώνας για την ομάδα του Προμηθέα, η οποία έχει χτυπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορωνοϊό. Τα τελευταία τεστ βγήκαν αρνητικά και επιτέλους θα κατέβουν πλήρεις. Ο Ιωνικός από την άλλη , έχει βρει ρυθμό και σκοράρει αρκετά στα παιχνίδια του. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε σχετικά εύκολα τη Λάρισα με 83-76.

Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στις 19 Δεκεμβρίου του 2020,  με τον Ιωνικό να κερδίζει με 86-77.

Εκτίμηση: Ο Προμηθέας έχει εξαιρετικό ρόστερ όμως η αποχή του από την αγωνιστική δράση ίσως τον επηρεάσει. Από εκεί και πέρα αν οι δύο ομάδες πιάσουν τα συνήθη στάνταρ απόδοσής τους τότε το παιχνίδι θα έχει υψηλό σκορ. Έτσι λοιπόν θα πάμε στο συνολικό over158,5 σε εξαιρετικές αποδόσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
Προμηθέας - Ιωνικός
Over 158,5
2.02
Μονό
17:00
Προμηθέας - Ιωνικός
1 & over 154,5
2.05
Μονό
21:30
Μέρλινς - Γκίσεν
1 (-7,5) & Γκίσεν over 63,5 & under 183,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις