Με εθνικές και Segunda

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Γεια και χαρά σε όλους, επιστροφή μετά από μακρά απουσία. Υποχρεωτική ξεκούραση λόγω προσωπικού θέματος, όλα καλά τώρα και επιστρέφω δυνατά, ή έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον! Πάμε λοιπόν αν δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος. Προκριματικά Μουντιάλ

Πρώτη φορά από αυτή εδώ τη στήλη θα ασχοληθούμε με εθνικές ομάδες. Γενικά τα προκριματικά είναι περίεργη υπόθεση. Η παράδοση δεν παίζει μεγάλο ρόλο, φόρμα δεν υφίσταται, οι παίκτες αλλάζουν συνεχώς, ενώ ειδικά τώρα σε αυτή  τη φάση την θεωρώ περισσότερο ως ένα δυνατό τεστ ενόψει Euro. Ευκαιρίες σαφώς και υπάρχουν πάντα, το θέμα είναι να αποφύγουμε και τις παγίδες.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μακρηγόρησα όμως και πάμε στο κυρίως θέμα. Έχοντας και μια πρώτη εικόνα από την πρώτη αγωνιστική θα πάω σε ορισμένα ειδικά.

Από τον αγώνα Μαυροβούνιο – Γιβραλτάρ βλέπω όχι μια, αλλά δύο αξίες για ποντάρισμα. Δεν ανακάλυψα κάτι το σημαντικό, όλοι πιστεύω θεωρούμε δεδομένη την διαφορά ποιότητας και ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν την νίκη, αλλού είναι η ευκαιρία. Νίκη των γηπεδούχων στο ασιατικό -2.5 σε πολύ καλή απόδοση, αλλά και το να σκοράρει 2+ γκολ ο Γιόβετιτς, πολύ αξιόλογος θα βρει αρκετές ευκαιρίες για σουτ στην αδύναμη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα για τα προγνωστικά στοιχήματος, με τα γκολ στα θα πάω στον αγώνα Τσεχία – Βέλγιο, που το απλό over το βρίσκω εξαιρετικό και με το αμφίτερμα στον αγώνα Νορβηγία – Τουρκία, πολύ καλές επιθετικά και οι δύο, για την Νορβηγία και τον Χαάλαντ το πίστευα, με την Τουρκία και την σπουδαία νίκη απέναντι στους Ολλανδούς εντυπωσιάστηκα, εξού και το ποντάρισμα.

Segunda Division

Βρέξει χιονίσει η Segunda συνεχίζει, παρά την γκρίνια αρκετών ομάδων. Ένας αγώνας από εδώ μου κάνει μεγάλο κλικ για να ασχοληθώ. Στην αναμέτρηση Οβιέδο – Πονφεραντίνα το αμφίτερμα το βρίσκω σε πολύ ψηλή απόδοση και θα το τιμήσω, καθώς μεσοεπιθετικά είναι καλές ομάδες, αμυντικά ασταθείς, οπότε βρίσκω μεγάλη αξία για να ασχοληθώ.

Δυάδα τα γκολ σε Νορβηγία και Τσεχία, μονά τα υπόλοιπα. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Μαυροβούνιο - Γιβραλτάρ
1 -2,5 ΑΗ
1.75
Σκόρερ
16:00
Μαυροβούνιο - Γιβραλτάρ
Γιόβετιτς 2+ γκολ
3.00
Μονό
17:00
Οβιέδο - Πονφεραντίνα
Goal/goal
2.25
Δυάδα απόδοσης 3.00
19:00
Νορβηγία - Τουρκία
Goal/goal
1.75
21:45
Τσεχία - Βέλγιο
Over 2.5
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις