Της βάζει (ακόμη) πιο δύσκολα

Προγνωστικά.

Καλημερίζω το κοινό μου στο koubanezos.gr με προγνωστικά στοιχήματος. Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι και έψαξα λίγο το σημερινό κουπόνι και κατ’ αυτό το λόγο βρήκα και ένα ποντάρισμα, ώστε τα σημερινά προγνωστικά να ξεκινήσουν ένα κερδοφόρο Σαββατοκύριακο.

Περιττό να θυμίσω πως το ποντάρισμα της Τετάρτης στο Λονδίνο μας οδήγησε στο ταμείο και απόψε θα περάσουμε εκ νέου από το Λονδίνο.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1372310429876240387

Η Φούλαμ υποδέχεται την Λιντς και «καίγεται» για βαθμούς, καθώς ρεαλιστικά είναι η μόνη ομάδα από την τελευταία τριάδα που μπορεί να σώσει την κατηγορία. Έχει 26 βαθμούς σε 29 παιχνίδια και κυνηγάει τις Νιούκαστλ και Μπράιτον που μετρούν 28 και 29 βαθμούς αντίστοιχα, έχοντας όμως από 28 παιχνίδια.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Βρίσκεται σε καλή φόρμα, καθώς τον τελευταίο μήνα έχει κερδίσει την Έβερτον, την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά και τη Λίβερπουλ, ενώ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από την Μπέρνλι και την Κρίσταλ Πάλας. Βέβαια, οι 11 βαθμοί που κατέκτησε τον τελευταίο μήνα δεν την απομάκρυναν από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Λιντς, στην επάνοδο της στην μεγάλη κατηγορία, είναι πιο χαλαρή, έχοντας εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή, ενώ ως στόχο είχε την πρώτη δεκάδα. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι, σε ένα παιχνίδι που δεν άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Προγνωστικά με πρώτο γκολ

Η Φούλαμ σε 15 αγώνες στην έδρα της έχει προηγηθεί στο 27% εξ’ αυτών, ενώ στην έδρα της μαζεύει κατά μέσο όρο 0.67 βαθμούς. Η Λιντς είναι σε καλύτερη μοίρα εκτός έδρας, αφού σε 14 αγώνες έχει προηγηθεί στο 43%, ενώ μαζεύει κατά μέσο όρο 1.29 βαθμούς. Ενδιαφέρον στατιστικό, για μία ομάδα που δεν έχει καμία εκτός έδρας ισοπαλία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Τα πράγματα είναι δύσκολα για την Φούλαμ και η Λιντς δεν έχει κανένα απολύτως άγχος, ενώ η στατιστική βρίσκεται στο πλευρό της. Την βλέπω να προηγείται με 0-1 και να πληρώνει το 2.10 της απόδοσης που βρήκα για το εν λόγω ποντάρισμα.

Μονό
22:00
Φούλαμ - Λιντς
Anytime score 0-1
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις