Βόμβα του 3.30 στο… σεντόνι

Κουπόνι.

Χαβ ε νάις ντέι κοινό μου στο koubanezos.gr, έχοντας κοιτάξει ήδη το σημερινό κουπόνι στοιχήματος. Ένα κουπόνι με καλές επιλογές, αλλά εγώ θα κρατήσω δύο πικς από ένα γκέιμ απόψε στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Φίρστλι, δε χόουμ τιμ προέρχεται από εντός έδρας γουίν με ανατρόπα κόντρα στην Έλτσε. Μια νίκη που πήρε στο 91′ με γκολάκι του Καρίμ του Μπενζεμά, ο οποίος έγραψε το φάιναλ σκορ 2-1. Έχει τα θεματάκια της φέτος, καθώς και απουσίες. Δεν είναι να την βασίζεσαι πολύ πολύ.

Δε αγουέι τιμ προέρχεται από νίκη στην έδρα της με 3-1 κόντρα στην Σπέτσια. Εχει ρυθμό και μέσες άκρες θυμίζει την Αταλάντη που συνηθίσαμε ιν λαστ του σίζονς γουίθ Γκασπερίνι στον πάγκο της. Εμαθε να ζει χωρίς τον Γκόμεζ εντ σι ιζ λούκινγκ φορ α μπιγκ γουίν τον τελευταίο καιρό.

Κουπόνι με safe ποντάρισμα και βόμβα

Όπως σας είπα και παραπάνω, το Ρεαλάκι έχει τα θεματάκια του και η ομάδα φρομ Μπέργκαμε ψάχνει μια μεγάλη νίκη τελευταία. Βλέπω διάρι για αποψινή βομβίτσα, αλλά επειδή σέβομαι και τους πιο safe αναγνώστες, βλέπω και το combo του Χ2 με over 1,5 γκολάκια στο ματσάκιον.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα
Χ2 & over 1,5
2.20
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα
2
3.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις