Hangover με «Ελλάς» και Ντιέγκο

Hangover με «Ελλάς» και Ντιέγκο

Δεν μας έκανε τη χάρη χθες το υποβρύχιο που μας άφησε με hangover, αλλά όχι και τελείως τάβλα. Κι αυτό γιατί όσοι προλάβατε και κάνατε cash out στο 60’, πήρατε το ποντάρισμα σας πίσω και κάτι παραπάνω. Έτσι είναι Κουβανέζοι μου, το κυνήγι των μεγάλων αποδόσεων θέλει και καλά ρεφλέξ στο live για να σώζεται η παρτίδα. Η ιστορία όμως έγραψε χηνάρι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε γι’ άλλα, χωρίς όμως εκπτώσεις στον βασικό μας κανόνα: ποτέ αποδόσεις κάτω του διπλασιασμού!

Ξεκινάμε με Ισπανία και το ματσάκι της Λεβάντε με τα παιδιά του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο μόνος στόχος της ομάδας του Πάκο Λόπεθ είναι να τερματίσει πιο ψηλά από τη 15η θέση που έγραφε το όνομά της τις δυο προηγούμενες χρονιές κι όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει. Αήττητη στα τελευταία της 3 ματσάκια με Βαλένθια, Σεβίλλη και Εσπανιόλ, έχει σκοράρει σε όλα. Η Ατλέτικο από την άλλη, έρχεται από μια ισοπαλία με τη Μπιλμπάο και δυο νίκες με Οσασούνα και Βαγιαδολίδ κι έχει την πολυτέλεια να αφιερωθεί στην Ισπανική Λίγκα, μιας και θα ριχτεί στη μάχη του Τσου Λου τον Αύγουστο. Αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες, θα έλεγα ένα 0-2 η Ατλέτικο και μην την είδατε. Έλα όμως που κάτι το συνεχόμενο σκοράρισμα της Λεβάντε, κάτι το «4 νίκες στα 15 εκτός» της Ατλέτικο μου κλείνει το μάτι για το αμφίσκορο…

Στη Ιταλία, η Βερόνα υποδέχεται τη «μεθυσμένη» από την κατάκτηση του Κόπα Ιτάλια Νάπολι (έλα ρε Τζενάρο). Ονειρεμένη χρονιά η Ελλάς Βερόνα, ως ονομάζεται, έχει κορνιζάρει ήδη την 8η θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή κι όποιον θα βρίσκει μπόσικο δεν θα του χαριστεί. Με τρώει να πάω προς τα αριστερά, αλλά θα προτιμήσω το goal/goal & over 2.5, γεγονός που η συμπεριφορά και των δυο ομάδων μπορεί να επιβεβαιώσει. 

ΥΓ: Όλοι μας κάποια στιγμή ονειρευτήκαμε ότι πιάνουμε «δελτία σεντόνια». Και κάποια στιγμή, ίσως και κάποιοι να το καταφέραμε. Η αλήθεια – και πάνω απ όλα το μακροπρόθεσμο κέρδος αλάνια μου, βρίσκεται στα μονά αποδεκτά. Και στους Sex Pistols.  Τα λέμε σύντομα.

Μονό

20:30 Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης: Goal/goal & over 2.5 (2.60)

 Μονό

20:30 Βερόνα – Νάπολι: Goal/goal & over 2.5 (2.12)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις