Φάουλ σε Αγγλία και Ισπανία, κόκκινη και σημείο

Φάουλ

Καλησπέρα ομορφόπαιδα, άλλη μία συριακάτικη στήλη στο πιάτο σας. Το μενού σήμερα έχει φάουλ επί δύο, κόκκινη κάρτα στην Ισπανία και ένα σημείο που μου γυάλισε από την Ελλάδα! Μεγάλο το μενού, όμως θα προσπαθήσω να είναι μικρό και περιεκτικό το κείμενο για να μην σας κουράσω.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Φάουλ σε Ισπανία και Αγγλία

Ξεκινάμε με τα φάουλ στο παιχνίδι Εϊμπάρ – Βιγιαρεάλ. Διαιτητής ο Μέντιε Χιμένεθ με μέσο όρο 28,46 φάουλ ανά παιχνίδι. Ο… βαψομαλλιάς ρεφ είναι από αυτούς που δε συμπαθώ στη Primera Division, ωστόσο βλέποντας τα στατιστικά του παρατήρησα ότι μόλις μια φορά έμεινε κάτω από τα 25 φάουλ. Δηλαδή όσο είναι το σημερινό μας όριο (24,5). Οι ομάδες βοηθάνε αφού η μεν Εϊμπάρ καίγεται να μαζέψει βαθμούς για να σωθεί και η Βιγιαρεάλ έχει μείνει πίσω στο τρένο των θέσεων που οδηγούν Ευρώπη. Πάμε και στα στατιστικά μας. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 13,55 φάουλ ανά αγώνα ενώ οι φιλοξενούμενοι κοντά στα 13. Στα μάτια μου το όριο θα έπρεπε να είναι στο 26,5 και άρα υπάρχει αξία, στο over 24,5 σύνολο φάουλ.

Πάμε και στην Premier League. Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουέστ Χαμ. Πολύ καλή ομάδα οι φιλοξενούμενοι φέτος, κυνηγούν επάξια την ευρωπαϊκή έξοδο. Διαιτητής ο Κάβαναγκ με 23,63 φάουλ μέσο όρο. Οι γηπεδούχοι σπάνια μένουν κάτω από το διψήφιο αριθμό φάουλ έχοντας μέσο όρο 12,15. Οι φιλοξενούμενοι έχουν λιγότερα αλλά και αυτοί προσεγγίζουν το διψήφιο αριθμό φάουλ καθώς τα 10,82 μέσο όρο δε τα λες και λίγα για αγγλικό πρωτάθλημα. Over 20,5 σύνολο φάουλ λοιπόν και συνεχίζουμε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Κόκκινη ο Φουέρτες

Σε ένα παιχνίδι στην Ισπανία σφυρίζει ο Φουέρτες με 5,56 κάρτες μέσο όρο. Πιο συγκεκριμένα, σφυρίζει το Γρανάδα – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δύο ομάδες οι οποίες έχουν πάνω από 2 κάρτες μέσο όρο στη σεζόν και ειδικά η Γρανάδα έχει πάρει και αρκετές κόκκινες. Βέβαια, ο διαιτητής έχει να βγάλει από το Νοέμβριο κόκκινη αλλά θα το ρισκάρω σήμερα να βγάλει. 3.75 είναι αυτό.

Για τη σωτηρία

Τέλος, θα σας αφήσω με ένα σημείο από την ελληνική Super League. Ο Απόλλωνας Σμύρνης φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Δύο ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία και ειδικά ο Παναιτωλικός θέλει βαθμούς ή βαθμό για να είναι λίγο πιο άνετος εν όψει πλέι οφ. Πιστεύω σήμερα δε θα χάσει ο Παναιτωλικός και ίσως κάτσει και στην ισοπαλία το παιχνίδι. Χ2 διπλή ευκαιρία και φύγαμε για παραμονή.

Κάντε τη δική σας μίξη με ό,τι σας πείθει, αν σας πείθει κάτι. Καλή τύχη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
17:15
Γρανάδα - Σοσιεδάδ
Κόκκινη κάρτα
3.75
Μονό
19:00
Aπόλλων Σμύρνης- Παναιτωλικός
Χ2
1.75
Μονό
19:30
Εϊμπάρ - Βιγιαρεάλ
Over 24,5 φάουλ
2.00
Μονό
21:15
Μάντσεστερ Γιουνάινεντ - Γουέστ Χαμ
Over 20,5 φάουλ
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις