Επιλογές για όλα τα γούστα από 1.93 μέχρι 4.31

Προγνωστικά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η αγωνιστική και συνεπώς η στοιχηματική δράση. Ακόμη μια στροφή στα εθνικά πρωταθλήματα, εν μέσω όμως ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παράγοντας που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή αν θέλουμε να επαληθευτούν τα προγνωστικά μας, καθώς πολλές ομάδες ρίχνουν εκεί το περισσότερο βάρος.

Προγνωστικά Serie A: Ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο

Στο Τορίνο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, δοκιμάζεται το σερί της Ίντερ. Συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους προς τον τίτλο ο Κόντε και οι παίκτες του, διατηρώντας τη διαφορά απ’ τη δεύτερη Μίλαν στους έξι βαθμούς. Έμαθαν να κερδίζουν και στις κακές τους μέρες, όπως στο ματς κόντρα στην Αταλάντα, όπου τα στατιστικά, έγραψαν 0,18 xgoals!

Απ’ την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, κάτω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως με δύο αγώνες λιγότερους καθώς ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τον κορωνοϊό και συνεπώς τις αναβολές. Για την ακρίβεια, έχουν παίξει μόλις μια φορά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, στο 4-2 από την Κροτόνε, όπου φάνηκαν οι ελλείψεις. Ανάρρωσαν αρκετοί, όμως, οι Μπελότι, Σίνγκο και Ν’ Κουλού, δίνονται αμφίβολοι, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους.

Στα προγνωστικά τώρα, στο χέρι της Ίντερ το ματς, κερδίζει και περιμένει το αποτέλεσμα των «ροσονέρι» το βράδυ. Συνηθίζει να μπαίνει δυνατά, πήρα το διπλό από το ημίχρονο στο 2.02.

Στα μέτρα της οι «μικρές»

Την ίδια ώρα, στο «Ένιο Ταρντίνι», η Πάρμα φιλοξενεί την Ρόμα. Κάτι πάνε να δείξουν εσχάτως οι «κροσιάτι», ωστόσο φαίνεται η έλλειψη ψυχολογίας. Στα ματς με Ουντινέζε, Σπέτσια και Φιορεντίνα, προηγήθηκε σε όλα, όπως και σε όλα έχασε τις νίκες στα τελευταία λεπτά. Αν και έχει δρόμο ακόμα, δείχνει πως μάλλον δε θα τα καταφέρει στη μάχη της παραμονής. Επίσης, μάζεψε ένα… καράβι απουσίες, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο της σήμερα.

Οι «τζιαλορόσι» πατούν σταθερά στα πόδια τους. Δεν άφησαν την ήττα προ δύο εβδομάδων από τη Μίλαν να τους επηρεάσει, αντέδρασαν εξαιρετικά με νίκες κόντρα σε Φιορεντίνα, Τζένοα ενώ την Πέμπτη κέρδισαν με σκορ-παρακαταθήκη για το δεύτερο ματς τη Σαχτάρ με 3-0 και βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Europa League.

Φέτος, οι Ρωμαίοι έχουν δείξει πως τα ματς με τους μικρομεσαίους ξέρουν να τα παίρνουν. Δύσκολα θα μπορέσει να τους κοντράρει η Πάρμα των πολλών απουσιών. Στο 1.93 το combo διπλού και over 1,5.

Τα γκολ σε πρώτο πλάνο

Πέρασμα στην Ισπανία, και στο ματς που «ανοίγει» την ημέρα, ανάμεσα στη Θέλτα και την Μπιλμπάο. Είναι δύο ομάδες με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Σημαντικότερο όλων πως σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ. Η Θέλτα ήταν από την αρχή της σεζόν τέτοια ομάδα, ενώ η Μπιλμπάο έγινε στην πορεία, με την πρόσληψη του Μαρθελίνο.

Είναι ένα ματς που το θέλουν αμφότερες, στο κυνήγι της έβδομης θέσης (ίσως και της έκτης καθώς η Μπέτις δεν αποτελεί παράδειγμα σταθερότητας), που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη. Σημαντική απουσία για τους γηπεδούχους αυτή του βασικού κίπερ Ρουμπέν, ενώ για τους Βάσκους θα λείψει ο ογκόλιθος της άμυνας, Ινίγο Μαρτίνεθ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Όσον αφορά στα προγνωστικά, πιστεύω πως ξεκινάει από το 1-1, και θα ψάξω ακόμη ένα γκολ για το over 2,5 στο 2.05.

Επαγγελματική νίκη

Μεγάλο διπλό για τη Λέστερ την περασμένη αγωνιστική, με ανατροπή, στο Μπράιτον. Νίκη που ήρθε την κατάλληλη στιγμή, στη μάχη της τετράδας, καθώς έγραφε δύο χωρίς τρίποντο. Σίγουρα, με τον τρόπο που ήρθε, αποτελεί μεγάλο ψυχολογικό boost για τη δύσκολη συνέχεια. Αδιαπραγμάτευτο το τρίποντο για τον Ρότζερς, στο σημερινό ματς, παρά τις πολλές απουσίες που εξακολουθούν να υπάρχουν. Μπορεί να γύρισε ο Έβανς κι ο Πέρες, ωστόσο νοκ άουτ παραμένει ο οργανωτής Μάντισον, ο εξαιρετικός φέτος Μπαρνς, όπως και οι βασικοί μπακ Τζάστιν και Πράετ.

Οι «λεπίδες» σχεδιάζουν ήδη την επόμενη χρονιά που θα τους βρει στην Championship. Στο -12 από την παραμονή, θα πρόκειται περί θαύματος αν καταφέρουν να σώσουν την κατηγορία. Αναιμική η εκτός έδρας παρουσία της, μόλις μία νίκη και μια ισοπαλία μετά από δεκατρείς εξόδους.

Δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη η Λέστερ, θέλει να πάει ήρεμη στη διακοπή που ακολουθεί. Προς μια επαγγελματική νίκη, στο 2.10 ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Tο μυαλό στη Μίλαν

Τελευταία στάση της σημερινής στήλης, το Μάντσεστερ, εκεί όπου η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Τεράστια νίκη πριν μια εβδομάδα για το σύνολο του Σόλσκιερ κόντρα στην συμπολίτισσα Σίτι, όχι πως αλλάζει κάτι όσον αφορά την πρωτιά, αλλά πάντα μια νίκη στο ντέρμπι της πόλης, ανεβάζει την ψυχολογία.

Παρόλα αυτά, την Πέμπτη πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν για τους «16» του Champions League, ισοφαρίστηκε στο τελευταίο, κυριολεκτικά, δευτερόλεπτο, και τώρα τρέχει… Η λογική λέει πως ο Νορβηγός τεχνικός, θα δώσει προτεραιότητα στον επαναληπτικό με τους Ιταλούς, καθώς μια γκέλα στο πρωτάθλημα διορθώνεται. Στην Ευρώπη όχι.

Απέναντί της, το εξαιρετικό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Μόγες. Στην πέμπτη θέση η Γουέστ Χαμ, με δύο ματς λιγότερα από την τέταρτη Τσέλσι που προπορεύεται με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά. Η καλύτερη σεζόν των «σφυριών» εδώ και πολλά χρόνια, κι αν η τύχη της χαμογελάσει λίγο, μπορεί να βάλει… μπουρλότο στα εισιτήρια του επόμενου Champions League. Σήμερα είναι εκτός ο κομβικός από τη μέρα που ήρθε, δανεικός από τη Γιουνάιτεντ, Λίνγκαρντ.

Ψυλλιασμένες οι αποδόσεις, ο άσος αγγίζει το 2.00, και λογικό… Προσωπικά, για τα προγνωστικά στοιχήματος, κράτησα τη διπλή ευκαιρία των Λονδρέζων σε συνδυασμό με το goal/goal.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 4.31
15:00
Θέλτα – Αθλέυικ Μπιλμπάο
Over 2,5
2.05
16:00
Λέστερ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
1 & under 3,5
2.10
Δυάδα απόδοσης 3.90
16:00
Τορίνο – Ίντερ
2 ημίχ. / 2 τελ.
2.02
16:00
Πάρμα – Ρόμα
2 & over 1,5
1.93
Μονό
16:00
Πάρμα – Ρόμα
2 & over 1,5
1.93
Ρίσκο
21:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ
Χ2 & goal/goal
3.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις