Multicombo στην Πόλη

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Καλημέρα σε όλους. Εκ νέου με προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα με την αναμέτρηση της Έφες με την Ζαλγκίρις.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα. Έφες vs Ζαλγκίρις

Για την 29η αγωνιστική στην Κωνσταντινούπολη η Έφες (17-10) θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις (15-13). Η ομάδα του Αταμάν την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης καθώς, έχει 6 σερί νίκες. Το σημαντικότερο γι’ αυτήν είναι ότι τα αστέρια της Μίσιτς και Λάρκιν ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή της την κατάλληλη στιγμή. Στο προηγούμενο παιχνίδι διέσυρε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 100-70.

Η Ζαλγκίρις έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Παρ’ όλα αυτά δίνει την μάχη της για είσοδο στην οχτάδα. Είναι από τις πιο τυχερές ομάδες φέτος καθώς, έχει κερδίσει 5 ματς στο τελευταίο σουτ. Ο Γκριγκόνις κάνει σεζόν καριέρας. Εξαιρετικά ανεβασμένος και ο Γάλλος Λοβέρν. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε από την Αρμάνι εντός έδρας με 64-69 (Γκριγκόνις 17 π.) κάνοντας τότε την έκπληξη στα προγνωστικά Ευρωλίγκα.

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν τον Οκτώβριο με την Ζαλγκίρις να κερδίζει εύκολα με 89-73 (Χέις 17 π. – Ντάνστον 20 π. )

Εκτίμηση: Η φόρμα και η ποιότητα των δύο ομάδων σε συνδυασμό με το κλίμα εκδίκησης που υπάρχει στις τάξεις τη Εφες, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η τουρκική ομάδα θα κερδίσει σχετικά εύκολα. Εμείς στα προγνωστικά Ευρωλίγκα θα πάρουμε την νίκη της Εφες σε συνδυασμό με τους πόντους των δύο ομάδων σε αποδόσεις υπερδιπλασιασμού.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Εφες – Ζαλγκίρις
1 & Εφές over 72,5 & Ζαλγκίρις under 86,5
2.04
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις