Δυάδες σε μπάσκετ και τένις

Δυάδες σε μπάσκετ και τένις

Μετά από μία μέρα αποχής επιστρέφει η στήλη με έντονη δράση σε μπάσκετ και τένις. Σχεδόν το απόλυτο κάναμε προχθές, μόνο ο Πέτρος Τσιτσιπάς δεν μας πλήρωσε. Το μακροχρόνιο στοίχημα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σήμερα όμως το πρόγραμμα δεν έχει μόνο τένις, αλλά και Euroleague. Προγνωστικά αγώνων σε δυάδες αλλά και μονή επιλογή.

Προγνωστικά αγώνων από Euroleague

Πέντε αγώνες της 29ης αγωνιστικής έχει το σημερινό πρόγραμμα στην Euroleague. Το παιχνίδι που τραβάει τα βλέμματα είναι το «El Classico» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αρμάνι Μιλάνο και Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο ισπανικό ντέρμπι, η Ρεάλ (17-11) χρειάζεται την νίκη προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Φέτος κατάφερε να επικρατήσει της αντιπάλου της στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ τον Σεπτέμβριο. Έκτοτε μετράει όμως τρεις συνεχόμενες ήττες σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Στην Euroleague πλέον βρίσκεται στην έβδομη θέση, δεν απειλείται άμεσα να βγει εκτός οκτάδας ακολουθεί όμως δύσκολο πρόγραμμα. Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες της οχτάδας (ΤΣΣΚΑ, Εφές, Φενέρμπαχτσε). Έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στην Χίμκι και πέτυχε μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Ζενίτ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η Μπαρτσελόνα (20-8) συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα και να κερδίζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Έβγαλε την διπλή αγωνιστική με δύο πειστικές νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό και Μπασκόνια. Η εικόνα της έχει σταθεροποιηθεί τον τελευταίο καιρό ενώ περιμένει και την ένταξη του θρύλου Πάου Γκασόλ. Θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα απέναντι στην μεγάλη της αντίπαλο, αλλά και να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Παιχνίδι εντυπώσεων στο «Αστρομπάλ»

Το επόμενο παιχνίδι που μου τράβηξε το ενδιαφέρον διεξάγεται στο «Αστρομπάλ» ανάμεσα στην Βιλερμπάν και την Άλμπα Βερολίνου. Η Βιλερμπάν (12-16) έδειξε πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε Ζαλγκίρις και Φενέρμπαχτσε, χωρίς όμως να πάρει νίκη. Σε ανοδική πορεία η γαλλική ομάδα, αποδίδει εξαιρετικά στην έδρα της μετρώντας 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες για τα πλέι οφ αλλά δύσκολα θα διεκδικήσει μία θέση στην οχτάδα.

Απέναντί της θα βρεθεί η Άλμπα Βερολίνου (10-18) του Αΐτο Ρενέσες. Οι Γερμανοί προέρχονται από την κατοστάρα απέναντι στην Χίμκι και το σόου του Μάρκους Έρικσον. Ο Σουηδός γκαρντ σταμάτησε στους 36 πόντους, έχοντας το εξωφρενικό 10/13 τρίποντα. Κάπως έτσι σταμάτησε το αρνητικό σερί στα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Σε γρήγορο ρυθμό οδηγεί το παιχνίδι της η Άλμπα, με αρκετά περιφερειακά σουτ. Είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην δημιουργία έχοντας 20 ασίστ κατά μέσο όρο.

Σε ένα ντέρμπι προγνωστικά είναι δύσκολο να γίνουν, θεωρώ όμως πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και δείχνει να παίζει σε υψηλά στάνταρ στις τελευταίες αγωνιστικές. Επίσης, θεωρώ ότι η Βιλερμπάν θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και θα φτάσει στην νίκη. Περιμένω υψηλό σκορ στην Γαλλία σε ένα παιχνίδι χωρίς συγκεκριμένο στόχο και για τις δύο ομάδες.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά αγώνων στο τένις

Ημέρα προημιτελικών στην Ντόχα σήμερα με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο Φέντερερ επέστρεψε στην δράση μετά από 405 ήμερες και συνδύασε με νίκη την επιστροφή του. Σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Μπασιλασβίλι, σε μία ευκολότερη θεωρητικά αναμέτρηση. Ο Τιμ πιέστηκε απέναντι στον Καράτσεφ στο πρώτο σετ, βρήκε όμως ρυθμό και εν τέλει επικράτησε εύκολα του αντιπάλου του. Πολύ δυνατό τεστ θα είναι και το σημερινό απέναντι στον Ισπανό Μπαουτίστα Αγκούτ. Ο Ρούμπλεφ προκρίθηκε χωρίς να αγωνιστεί, καθώς ο Γκασκέ απέσυρε την συμμετοχή του. Θα αντιμετωπίσει τον Φούκσοβιτς, που συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις.

Ο Τιμ βρήκε ρυθμό και περιμένω αγώνα με τον αγώνα να αποδίδει καλύτερα. Έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Ισπανό και πιστεύω θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά. Το ίδιο ισχύει και για τον Φέντερερ, που έχει ευκολότερο έργο θεωρητικά.

Μονό, ATP Ντόχα
13:30
Φριντζ - Σαποβάλοφ
Over 22,5 games
1.90
Δελτίο, ATP Ντόχα (απόδοσης 2.35)
17:00
Μπασιλασβίλι - Φέντερερ
Φέντερερ 2-0 σετ
1.50
18:30
Τιμ - Μπαουτίστα Αγκούτ
1 (-1,5 game)
1.65
Δυάδα απόδοσης 2.55
21:45
Βιλερμπάν - Άλμπα Βερολίνου
1 (-1,5)
1.53
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
2
1.67
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις