Ωραία τα όνειρα, αλλά υπάρχουν και εφιάλτες

Ωραία τα όνειρα, αλλά υπάρχουν και εφιάλτες

Χαβ ε νάις ντέι κοινό μου στο koubanezos.gr. Προγνωστικά έχουμε και σήμερα για να πάμε ταμείο και τα σημερινά αφορούν στο παιχνίδι του Πειραιά, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρσεναλ.

Δύσκολα τα πράγματα στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε την πρόκριση απέναντι στην Αϊντχόφεν, αλλά απέναντι στην αγγλική Άρσεναλ τα πράγματα ιτς ντίφερεντ. Σίγουρα τα πράγματα μπιτουίν στους Ολλανδούς και τους Άγγλους διαφέρουν και αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

Δε τιμ ο γκρις δε θα έχει στη διάθεση της τον Σεμέδο. Κομβικός για την άμυνα του Ολυμπιακού ο στόπερ φρομ Πόρτσουγκαλ, καθώς ο Μπα και ο… πάλαι ποτέ στόπερ Παπασταθόπουλος δεν αποτελούν πρώτης ποιότητας δίδυμο στόπερ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Το αγούει τιμ του Άρσεναλ πηγαίνει γκουντ στα τελευταία γκέιμς, πήρε πρόκριση από την Μπενφίκα, έστω και δύσκολα, ενώ στο Ίνγκαλντ φαίνεται πως τα πηγαίνει μέτρια, έχοντας σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματα της.

Προγνωστικά  

Μετρημένα τα κουκιά εις τον Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί. Το όφενς της Άρσεναλ πεταέι φωτιές και θα δημιουργήσει ε λοτ οφ πρόμπλεμς στο ντιφένς του Ολυμπιακού, ειδικά όσο λείπει ο Σεμέδο με τραυματισμό.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Δύσκολα τα πράγματα για τους «ρεντς» της Ελλάς. Ποντάρω σε δύο γκολ των Εγγλέζων σε απόδοση 2.00, ώστε να τελειώσουν και την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και να μην πάθουν ότι και το 2020. Και, όλσοου, διπλό με τουλάχιστον 3 γκολ στο ματς.

Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Άρσεναλ
Άρσεναλ over 1,5
2.00
Fun bet
22:00
Ολυμπιακός - Άρσεναλ
2 & over 2,5
3.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις