Τζαμάλ Μουσιάλα: Το νέο αστέρι της Μπάγερν που ήρθε για να μείνει

Τζαμάλ Μουσιάλα: Το νέο αστέρι της Μπάγερν που ήρθε για να μείνει

Με την Μπάγερν Μονάχου να έχει στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια για όγδοη σερί χρονιά, ο τεχνικός των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ, άδραξε την ευκαιρία, δίνοντας το «βάπτισμα του πυρρός» σε νέους παίκτες. Ένας εξ αυτών είναι ο Τζαμάλ Μουσιάλα.

Ο 17χρονος (γεννημένος στη Γερμανία στις 26/02/2003) μεσοεπιθετικός έκανε ιστορικό ντεμπούτο στη χθεσινή νίκη με 3-1 επί της Φράιμπουργκ. Το νέο ταλέντο των πρωταθλητών, εντυπωσίασε με την απόδοσή του από την πρώτη στιγμή και φαίνεται πως έχει όλα τα προσόντα για να διαπρέψει στο μέλλον.

Ο νεαρός Άγγλος που άφησε τις ακαδημίες της Τσέλσι για να μετακομίσει στο Μόναχο και την Μπάγερν, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του γερμανικού συλλόγου που αγωνίζεται στην Bundesliga, σε ηλικία 17 ετών και 115 ημερών! Παράλληλα, την προηγούμενη εβδομάδα «έσπασε» και άλλο ρεκόρ, καθώς έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην τρίτη κατηγορία της Bundesliga.

Να σημειωθεί πως αναμένεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς ο Μουσιάλα έχει 7 συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας, αλλά και 2 με την U-16 της Γερμανίας, αφού σε επίπεδο ανδρών δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις