Γκολ του 2.10 στους Ζωσιμάδες

Προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός βλέπει τον ΠΑΣ Γιάννινα και… τρέχει, τρεις μέρες μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο καλείται να κάνει επίσκεψη στη… λίμνη, για το πρωτάθλημα. Οι «Πράσινοι» είδαν εφιάλτες στη ρεβάνς κυπέλλου στη Λεωφόρο, με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο παθητικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνει κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα δεδομένα του αποψινού αγώνα δίνουν επιλογές για τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά Super League

Ο ΠΑΣ, είναι από τις μικρομεσαίες ομάδες αυτή που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, το πιο ελκυστικό κόντρα στα προγνωστικά. H ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και μπορεί απόψε και στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα να προβληματίσει τον «ζαλισμένο» Παναθηναϊκό. Οι «Πράσινοι» μάλιστα λόγω τιμωριών αλλά και τραυματισμών, θα παραταχθούν απόψε χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ.

Τελευταίο «θύμα» ήταν ο Νιάς, που τέθηκε νοκ-άουτ, ο Αλεξανδρόπουλος είναι τιμωρημένος ενώ φυσικά οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ είναι τραυματίες, παράλληλα και ο Βέλεθ, που έχει χρησιμοποιηθεί εξ ανάγκης ως αμυντικός μέσος, είναι και αυτός τραυματίας, αφήνοντας τον Μπόλονι χωρίς λύσεις στο ανασταλτικό σκέλος.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ετσι στην τριάδα του άξονα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες, που δεν είναι και οι πιο… αμυντικογενείς παίκτες που υπάρχουν. Στα προγνωστικά μας λοιπόν το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει 2.10 και είναι μια ελκυστική επιλογή.

Ο Μάσα στην άσπρη βούλα

Η Γιουβέντους παραδοσιακά είναι ομάδα που κερδίζει αρκετά πέναλτι, στην φετινή σεζόν έχει εκτελέσει πέντε, όμως στο 2021 δεν έχει κερδίσει κανένα, ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κάνει το… ταξίδι στην άσπρη βούλα. Και ο ορισμός του Ντάβιντε Μάσα για το αποψινό ματς με τη Λάτσιο είναι… ταμάμ ώστε το παιχνίδι να έχει ένα πέναλτι.

Ο Μάσα στη φετινή σεζόν έχει υποδείξει τέσσερα πέναλτι σε 10 παιχνίδια, πέρυσι ήταν άκρως… αποδοτικός δίνοντας 13 πέναλτι σε 19 ματς. Ο καταλογισμός πέναλτι πληρώνει 2.75 και αξίζει να μπει στα προγνωστικά μας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.10
Μονό
21:45
Γιουβέντους - Λάτσιο
Καταλογισμός πέναλτι
2.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις