Mε τα χάντικαπ των φιλοξενούμενων

Mε τα χάντικαπ των φιλοξενούμενων

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Διανύουμε μια από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες για τα προγνωστικά μπάσκετ στην Euroleague. To τέλος της την Παρασκευή, μπορεί να βρει κάποιες ομάδες εκτός στόχων, ή για τα καλά εδραιωμένες στις θέσεις που οδηγούν στα playoff.

Προγνωστικά μπάσκετ με Euroleague

H 7η Έφες (15-10), την προηγούμενη αγωνιστική με οδήγησε στον πρώτο μεγάλο κουβά της χρονιάς στα προγνωστικά μπάσκετ, αφού έριξε 30άρα στην Φενέρμπαχτσε. Έπαιξε καλή άμυνα, αποσυντόνισε την αντίπαλο της και την οδήγησε σε πολλά λάθη. Στην επίθεση βρήκε φοβερό ρυθμό στα σουτ, με κύριο εκφραστή τον Μίσιτς, που έκανε παπάδες. Σήμερα όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα. Η 9η Βαλένθια (14-12) μετά από μια κοιλιά που έκανε, κυρίως λόγω πολλών απουσιών, ξαναβρήκε τον ρυθμό της την κατάλληλη στιγμή. Αποδίδει ξανά το πολύ ωραίο μπάσκετ συνεργασιών, που μας είχε συνηθίσει από την αρχή της σαιζόν.

Είναι πολύ αποτελεσματική και πολυφωνική στην επίθεση της. Έρχεται κι αυτή από καλή εμφάνιση και νίκη με 30αρα, μέσα στην δύσκολη έδρα της ισχυρής φέτος Ζενίτ. Συνεπώς περιμένω ένα δυνατό ντέρμπι στην πόλη, με το  χάντικαπ υπέρ των φιλοξενούμενων να είναι τόσο μεγάλο, που δύσκολα θα απειληθεί. Η Βαλένθια μάλιστα καίγεται για τη νίκη όσο και η Έφες, οπότε δεν αποκλείω να την πετύχει στο τέλος.

Και σε αυτό το παιχνίδι, οι αποδόσεις δεν συνάδουν με την φόρμα των φιλοξενούμενων. Η 12η πλέον Βιλερμπάν (12-14), μετράει επτά συνεχόμενες νίκες και μπήκε στο κόλπο των play offs. Πολύ σκληρό σύνολο, που επιβλήθηκε πλήρως επί της Μπαρτσελόνα, με την αθλητικότητα και την άμυνα της, την προηγούμενη αγωνιστική. Η 10η Ζάλγκιρις (13-12) είναι καλή, άλλα light ομάδα. Αποφεύγει όσο μπορεί τις πολλές επαφές, κάτι που όμως οι Γάλλοι θα επιδιώξουν. Η ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, είναι ένα στοιχείο που θα κρίνει πολλά στο παιχνίδι, αφού και οι δύο αντίπαλοι σουτάρουν πολύ.

Επίσης, είναι και οι δύο επιρρεπείς στα λάθη, ειδικά η Βιλερμπάν, που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της στατιστικής κατηγορίας. Οι Γάλλοι όμως έχουν βελτιωθεί αισθητά και σε αυτό το τομέα το τελευταίο διάστημα. Γενικότερα η εικόνα τους είναι εντυπωσιακή και έχουν πετύχει σε πολύ δυσκολότερες αποστολές από την σημερινή, οπότε δεν νομίζω ότι έχουν να φοβηθούν κάτι…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Έφες - Βαλένθια
2 (+8,5)
1.90
Fun Βet
19:30
Έφες - Βαλένθια
2
4.00
Μονό
20:00
Ζάλγκιρις - Βιλερμπάν
2 (+6,5)
1.70
Ρίσκο
20:00
Ζάλγκιρις - Βιλερμπάν
2
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις