Επιμένοντας ελληνικά

Επιμένοντας ελληνικά

Εντάξει. Ούτε καλά, ούτε και τελείως άσχημα. Χάσαμε τη δυάδα μας χθες, καθώς ο ΠΑΟΚ κοιμόταν σε ένα ολόκληρο ημίχρονο και η ΑΕΚ δεν κέρδισε, αλλά τουλάχιστον μας πλήρωσε το goal/goal του 2.20 στο ΟΑΚΑ. Πάμε στα σημερινά λοιπόν, φρέσκα κουλούρια σας έχω.

Επιμένω ελληνικά και κατηφορίζω προς Τριπολιτσά και στο παιχνίδι του τοπικού Αστέρα με τον Ατρόμητο. Ομάδες χωρίς κίνητρα, καθώς ούτε θα υποβιβαστούν, αλλά κι ούτε θα παλέψουν για την έβδομη θέση ή κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κι αφού αναγκάζονται να παίξουν μέσα στο κατακαλόκαιρο, τουλάχιστον να είναι χαρά το παιχνίδι. Επιλογή το goal/goal εδώ σε απόδοση διπλασιασμού.

Η δεύτερη σημερινή προτασούλα είναι για το αιώνιο ντέρμπι. Δε γινόταν να το αφήσουμε έτσι εξάλλου. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και γενικά είναι καράβι που βουλιάζει στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός περιμένει να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής, κυνηγάει ρεκόρ, αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Κουτσά στραβά όμως και χωρίς Βαλμπουενά θα το πάρει το παιχνίδι. Και θα σκοράρει στο ελάχιστο δυο γκολ. Κι αυτό θα επιλέξουμε, over 1,5 γηπεδούχου στο 1.72.

Μονό

19:15 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Goal/goal (2.00)

Μονό

21:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Over 1,5 γηπεδούχου (1.72)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις