H… Σαλαγκούδη της Super League

Προγνωστικά.

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Ακόμη μία Κυριακή δηλώνω παρών, με χαρά, όρεξη για γράψιμο και φυσικά προγνωστικά για ταμείο. Και όχι ιδιαίτερα προγνωστικά, αλλά βλέμματα στα χαμηλά της Σούπερ Λιγκ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ψάχτηκα σε γενικές γραμμές στο αγαπημένο μου πρωτάθλημα και παρατήρησα πως στις 17:15, ΑΕΛ και Παναιτωλικός δίνουν τη δική τους μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, εάν και εφόσον βέβαια δεν «καθαρίσει» του μπουγάδα ο αγαπημένος… Αυγενάκης με την ενδεχόμενη και πολυσυζητημένη αναδιάρθρωση που ετοιμάζει για το ποδόσφαιρο.

Τα εξωαγωνιστικά με ενδιαφέρον εκτός στήλης για να είμαι ειλικρινής, αλλά όταν το χέρι ακουμπήσει πληκτρολόγιο, ώστε να έρθει σε επαφή με εσάς, αφήνω κάθε σκέψη ίντριγκας από το μυαλό μου και κοιτάω κατά βάση εικόνα, στατιστικά και ότι άλλο χρειάζεται για να ποντάρουμε σε κάποιον αγώνα.

Στο κανονικό Survivor, το εκτός ποδοσφαίρου 

Έχοντας βρει τον αγώνα που θα σας προτείνω και θα ποντάρω φυσικά και ο ίδιος, γνωρίζοντας και τη βαθμολογία εννοείται, πέρασε από το μυαλό μου ο τίτλος «Αγώνας επιβίωσης στη Λάρισα». Μεταφράζοντας τη λέξη επιβίωση στα αγγλικά βγαίνει το “Survivor” και στο νου μου φυσικά πέρασε το τηλεπαιχνίδι.

Πρόσφατα αποχώρησε από το τηλεπαιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη, της οποίας οι επιδόσεις ξεσήκωσαν το πανελλήνιο… αρνητικά, όπως άλλωστε και η αποψινή γηπεδούχος ομάδα, η Λάρισα. Τι κοινό έχουν Ανθή και Λάρισα και τις συνδέω; Είναι απλό να το σκεφτεί κανείς.

Ο κόσμος του Survivor ήθελε την αποχώρηση της Ανθής, όπως και έγινε, ενώ ο φίλαθλος ποδοσφαιρικός κόσμος «ζητάει» πλέον τον υποβιβασμό της Λάρισας, για πολλούς, αγωνιστικούς και μη, λόγους. Και εάν η Ανθή αποχώρησε, μήπως ήρθε και η ώρα των Λαρισαίων;

Τελευταία νέα 

H ΑΕΛ θα φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα τον Παναιτωλικό και εάν οι «βυσσινί» δε κερδίσουν, πόσο μάλλον εάν χάσουν, θα αποχαιρετήσουν κατά τα φαινόμενα την κατηγορία. Τουλάχιστον αγωνιστικά θα έχουν πει το δικό τους αντίο…

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…  

Ο Αλέξης Κούγιας φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα του κατά τη χειμερινή περίοδο και να αντικαταστήσει τους… παλαιστές που ανέφερα σχεδόν σε κάθε άρθρο. Αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές με ποιότητα, αλλά χωρίς διάρκεια και οι πολλές μεταγραφές σε μία ομάδα δημιουργούν και έλλειψη συνοχής.

Εν αντιθέσει με τη Λάρισα, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φρόντισε να ενισχυθεί ακριβώς εκεί που «πονάει» αγωνιστικά και να καλύψει ουσιαστικά τα κενά του ρόστερ της. Προέρχεται από τεράστια νίκη επί του ανεβασμένου Παναθηναϊκού, όπου έδωσε μεγάλη μάχη να κρατήσει το υπέρ της 1-0. Και το κράτησε!

Προγνωστικά με γκολ στο Αλκαζάρ

Αμφότερες έχουν τα δικά τους κίνητρα για το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη ώστε να καλύψουν τη διαφορά που υπάρχει με τον σημερινό τους αντίπαλο, αλλά και τη Λαμία, ενώ η ομάδα του Αγρινίου με ενδεχόμενο «διπλό» ξεφεύγει κατά πολύ από την ΑΕΛ.

Μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που ενισχύθηκαν, έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Μπορεί να μη το δείχνουν σε κάθε αγώνα τους, αλλά σίγουρα δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Το κίνητρο τους με οδηγεί κυρίως να ποντάρω στο goal/goal του 2.17, ενώ και η απόδοση δεν είναι αμελητέα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
17:15
Λάρισα - Παναιτωλικός
Goal/goal
2.17
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις