Οι έδρες πληρώνουν στο μπάσκετ

Οι έδρες πληρώνουν στο μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Η στήλη συνεχίζει να διανύει εξαιρετική περίοδο αποκομίζοντας πολλά και καλά ταμεία. Στα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα θα ασχοληθούμε με γερμανική BBL και τούρκικη ΤBSL.

Ουλμ – Μιτελντόιτσερ

Η Ουλμ (12-7) αντιμετωπίζει την Μιτελντόιτσερ(5-12) στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από περίπου ένα μήνα με την Ουλμ να κερδίζει εύκολα με 92-104. Οι γηπεδούχοι είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες της κατηγορίας. Θα είναι σίγουρα στα play offs και εκεί θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Έχει 6 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια. Η Μιτελντόιτσερ έχει αρχίσει να μπλέκει όσον αφορά στη σωτηρία. Από εκεί που ήταν μία ανάσα από τα play offs έκανε ένα σερί 6 ηττών και αυτή την στιγμή είναι μόλις δύο νίκες μακριά από τον υποβιβασμό. Αποχώρησαν από τον σύλλογο οι Αμερικανοί Μπρέμπλι και Κόλεμαν και ήρθαν στην θέση τους οι Ουάσινγκτον και Μπάρμπερ. Ο Μπρέμπλι ειδικά είναι τεράστια απουσία καθώς ήταν ο κορυφαίος παίκτης της.

Προγνωστικά μπάσκετ. Τουρκ Τέλεκομ – Μπούρσασπορ

Στα πλαίσια της τουρκικής Λίγκας η Τουρκ Τέλεκομ (12-9) θα αντιμετωπίσει την Μπούρσασπορ (7-14). Η Τουρκ είναι 4η στη βαθμολογία. Παίζει επιθετικό μπάσκετ πολλών κατοχών και εκτός από το πρωτάθλημα έχει βλέψεις για διάκριση και στο BCL. Πλήγμα η απώλεια του Μαικλ Ερικ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον εξαιρετικό, αλλά πιο σοφτ, Τζόνι Ο’Μπράιαντ. Ακόμη ανακοίνωσε και τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Μάρκους Φόστερ. Η Μπούρσασπορ μετά το Eurocup δείχνει κακό πρόσωπο και στο πρωτάθλημα. Έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Αποχώρησε ο εξαιρετικός ψηλός Πέρι Τζόουνς για τη γερμανική Βούρτζμπουργκ ο οποίος, αντικαταστάθηκε από τον πολύπειρο Στέφαν Μπίρτσεβιτς. Είναι μόλις 2 νίκες μακριά από τη σωτηρία. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στον πρώτο γύρο με την Τουρκ να κερδίζει πολύ δύσκολα με 107-108.

Εκτίμηση δυάδας: Φαβορί για την νίκη οι δύο γηπεδούχοι όμως οι νίκες τους δεν έχουν αξία. Γι’ αυτό και θα συνδυαστούν με over πόντων τους στα προγνωστικά μπάσκετ, τα οποία τη δεδομένη στιγμή μπορούν να καλύψουν με ευκολία.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.22
16:30
Τουρκ Τέλεκομ – Μπούρσασπορ
1 & ΤΤ over 74,5
1.75
19:00
Oυλμ – Μιτελντόιτσερ
1 & Ουλμ over 75,5 & over 153,5
1.84
Δυάδα απόδοσης 12.14
16:30
Τουρκ Τέλεκομ – Μπούρσασπορ
1 & ΤΤ over 84,5
3.16
19:00
Oυλμ – Μιτελντόιτσερ
1 (-9,5) & Ουλμ over 89,5
3.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις