Καμικάζι ημιχρόνου οι “ερυθρόλευκοι”!

στοίχημα

Καλημέρα αγαπημένοι Κουβανέζοι και μη. Δυστυχώς, χθες η Σίτι ήταν απροσπέλαστη και η Γκλάντμπαχ δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα και να μας πάει ταμείο, αλλά προχωράμε. Στα του σήμερα θα ασχοληθώ με την τελευταία στροφή της φάσης των 32 του Europa League στο κουπόνι με στοίχημα 1 γκολ στο ημίχρονο.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Στοίχημα με “ερυθρόλευκα” πυρά στο ημίχρονο!

Με όσα ψυχικά αποθέματα είχε διατηρήσει από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” που έχασε με 4-2, η PSV Aϊντχόφεν επέστρεψε στην Eredivisie και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-1 από τη Φίτεσε, αποτέλεσμα που ανέτρεψε στην επανάληψη με πρωταγωνιστές τους Μάλεν και Γκέτσε. Σκόραρε δις παίρνοντας τους πολύτιμους 3 βαθμούς με σκορ 3-1. Μετά από τη νίκη αυτή είναι 2η στη βαθμολογία με 50 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 54-25.

Στην Ευρώπη τώρα και στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό ο Σμιτ Ρότζερ θα έχει όλα τα ”βαριά” του όπλα ετοιμοπόλεμα εκτός από τη σημαντική απουσία του Σανκαρέ λόγω καρτών στη μεσαία γραμμή, παίχτη που κέρδιζε πολλές μονομαχίες στο κέντρο και με πολλά τρεξίματα δυσκόλευε την ανάπτυξη των Πρωταθλητών Ελλάδος. Απόντες και οι Ιταχάρεν, Μαντουέκε, Λεντέζμα και Γκάκπο ενώ αμφίβολος είναι ο Μποσκαλί.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η αρμάδα του Πέδρο Μάρτινς άφησε 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα μένοντας στην ισοπαλία με σκορ 1-1 με τον Άρη εντός έδρας αλλά το πραγματικό κόστος ήταν ο τραυματισμός του Βρουσάι, που θα σχολιάσω παρακάτω. Μόνος 1ος ο Ολυμπιακός με 58 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 56-11  διατηρώντας την καλύτερη άμυνα στη κατηγορία. Στην επαναληπτική φάση των 32 του Europa League οι ερυθρόλευκοι πάνε στην Ολλανδία να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ και να προκριθούν στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού. ΟΠορτογάλος τεχνικός έχει δείξει ότι δεν φοβάται να παίξει μπάλα εκτός συνόρων και κυνηγάει το αποτέλεσμα παίζοντας σκληρό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός μπαίνει φουριόζος στους αγώνες τους καθώς στους τελευταίους 10 έχει σκοράρει 8/10 φορές στο 1ο ημίχρονο μετρώντας συνολικά 13 τέρματα και πιστεύω πως θα επιδιώξει και εδώ να σκοράρει νωρίς στο ματς. Η απώλεια του Βρουσάι θα φανεί στο 2ο ημίχρονο καθώς ο Έλληνας παίκτης, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς, με την είσοδό του ανεβάζει την ομάδα ταχύτητα, κρατάει μπάλα και γίνεται αρκετά απειλητικός για τον αντίπαλο κρατώντας το ρυθμό ψηλά. Απόντες οι Βρουσάι και Παπαδόπουλος ενώ αμφίβολος είναι ο Μπρούμα, στοιχεία που καθορίζουν το σημερινό μας στοίχημα.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία ματς έχει δεχθεί γκολ στο 1ο ημίχρονο στα 4/5 με παθητικό 7 τέρματα, αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα 4/5 με ενεργητικό 8 γκολ. Ο Ολυμπιακός του Μάρτινς είναι φτιαγμένος από ισχυρό μέταλλο και θα δείξει τα δόντια του από το ημίχρονο με τουλάχιστον ένα γκολ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
PSV Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός οver 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις