Πιθανό αμφίσκορο στη Βρετάνη

Πιθανό αμφίσκορο στη Βρετάνη

Πέρασε και το οver στο Λανς – Ντιζόν και η ψυχολογία ενισχύεται ενόψει της συνέχειας… Στροφή στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του “Ροαζόν Παρκ” μεταξύ Ρεν και Νις, με αμφότερες τις ομάδες να επιζητούν την επιστροφή στις νίκες και τα προγνωστικά Γαλλίας να δείχνουν γκολ.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ρεν – Νις

Σε κακό φεγγάρι η Ρεν, έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και τρίτη σερί ήττα σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Βγάζει κόπωση, παρουσιάζεται προβλέψιμη, ο νεοφερμένος Ντοκού (ήρθε ως αντικαταστάτης του Ραφίνια) δεν έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ενώ και η φυγή του Νιάνγκ (δανεικός στην Αλ Αχλί) έχει περιορίσει τις επιλογές στην επιθετική γραμμή. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης ωστόσο φέρει και η κακή αμυντική λειτουργία καθώς αδυνατεί -ιδίως εντός έδρας- να κρατήσει το 0 παθητικό (μοναδική περίπτωση η νίκη με 1-0 επί της Μετς σε 13 παιχνίδια!). Επιπλέον, σε αρνητικό παράγοντα έχει εξελιχθεί τελευταία και η παράδοση με την Νις, καθώς σε 11 αναμετρήσεις μέσα-έξω την τελευταία 5ετία, οι «Ρενέ» μετρούν 1-4-6 (η νίκη ήταν το 0-1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου).

Μια του ύψους και μια του βάθους η φετινή Νις, καθώς μετά τις καλές εμφανίσεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (ακόμα και στις ήττες σε Παρίσι και Μασσαλία), ακολούθησε το πισωγύρισμα στο εντός έδρας με την Μετς (1-2). Έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενες στήλες στο γεγονός πως οι Νικαιώτες βολεύονται περισσότερο όταν αγωνίζονται ως φιλοξενούμενοι, αν και δεν στερούνται γενικότερα αμυντικών ατασθαλιών. Συγκεκριμένα, εκτός έδρας επιτρέπουν περίπου 14 τελικές (σχεδόν 5 εξ’ αυτών στον στόχο), ενώ το αναμφίβολα ποιοτικό δίδυμο των στόπερ Σαλιμπά-Τοντιμπό, δείχνει να μην έχει δέσει ακόμη ικανοποιητικά.

Στα αξιοπρόσεκτα και τα αποτελέσματα των δύο ομάδων με τον διαιτητή Αμέλ, καθώς σε έξι περιπτώσεις ως γηπεδούχος, η Ρεν έχει σημειώσει μόλις μία νίκη (1-3-2, 4/6 Over και 4/6 αμφίσκορα), ενώ η Νις στον ίδιο αριθμό αγώνων ως φιλοξενούμενη, μετρά (3-1-2, 4/6 Over, 4/6 αμφίσκορα). Επιπλέον (χρήσιμο tip για προγνωστικά Γαλλίας), ο ρέφερι Αμέλ έχει σφυρίξει και το περσινό Ρεν – Νις (1-2, με ημίχρονο 1-0) αλλά και το 2-2, τον Φλεβάρη του 17’ (2-0 ημίχρονο).

Δύσκολα βγαίνει σημείο, αμφότερες έχουν ισχυρό κίνητρο και εμείς θα τιμήσουμε την ικανοποιητική τιμή που κυκλοφορεί το αμφίσκορο.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
22:00
Ρεν - Νις
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις