Προγνωστικό στοιχήματος με ντέρμπι στον κάμπο

προγνωστικό

Καλησπέρα κύριοι. Σήμερα το προγνωστικό μας έρχεται από τον ελλαδικό χώρο και μάλιστα από το ντέρμπι σωτηρίας μεταξύ Λάρισας και Λαμίας που γίνεται σήμερα εμβόλιμα. Και χθες ήταν μια πολύ καλή μέρα…!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1364328985983909892

Προγνωστικό στοιχήματος για γρήγορο ταμείο

Σήμερα, θα ασχοληθούμε με ένα σχετικά ασφαλές προγνωστικό, που στόχος είναι να σας οδηγήσει και σε ένα ήσυχο ταμείο. Η Λάρισα που καίγεται και για βαθμούς αντιμετωπίζει την σαφώς πιο άνετη, αλλά όχι ασφαλή Λαμία. Οι δύο ομάδες αναμένω να δώσουν ένα κάκιστο θέαμα με πολλά μαρκαρίσματα και ελάχιστο χρόνο καθαρού παιχνιδιού. Αυτό θα οδηγήσει, ειδικά στην αρχή, να μην πάρουν πολλά ρίσκα και να μην φτάνουν στην αντίπαλη εστία με καλές προϋποθέσεις.

Ειδικά τη θεσσαλική ομάδα τη θεωρώ μια από της χειρότερες (αν όχι τη χειρότερη) της Super League. Θα αγοράσω το προγνωστικό «κανένα γκολ πριν το 32’» το οποίο είναι αρκετά ασφαλές καθώς και 0-0 να λήξει το παιχνίδι (κάτι πολύ πιθανό) βγαίνουμε κερδισμένοι και αλώβητοι.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
17:15
Λάρισα - Λαμία
Κάνενα γκολ μέχρι το 32'
1.73
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις