«Κανονιέρηδες» και στις… κάρτες!

«Κανονιέρηδες» και στις… κάρτες!

Αφήνουμε για λίγο την αγαπημένη Bundesliga, για να πάμε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης -για αρκετούς φιλάθλους- την Premier League, κυνηγώντας κλασσικά τους «καρτάκηδες».

Δύο παιχνίδια έχουμε «βάλει» στο μάτι, προσδοκώντας να σπάσει αυτή την φορά το ρόδι. Αρχής γενομένης λοιπόν από το Γουότφορντ – Λέστερ. Με ήττα από την Κρίστας Πάλας ξεκίνησε τη μετά καραντίνας εποχή, η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας (δεν αγωνίσθηκε), παραμένοντας σταθερά στους ουραγούς της βαθμολογίας. Ενώ, το ευρύ 4-0 κόντρα στην Άστον Βίλα, εδραίωσε την Λέστερ στη τρίτη θέση της Premier. Δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους οι γηπεδούχοι, που αν δεν βρουν γκολ ο εκνευρισμός θα κάνει ξανά την εμφάνισή του, επιβεβαιώνοντας τις 63 κίτρινες που μετρούν έως τώρα, εν αντιθέσει με τις… 32 της Λέστερ.

Το έτερο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το Μπράιτον – Άρσεναλ. Με αρκετές απουσίες αμυντικών θα παραταχθούν οι «Κανονιέρηδες» που θα δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους συνολικά 4 (!) στόπερ, μεταξύ των οποίων και ο Παπασταθόπουλος. Παράλληλα, προέρχονται από την ήττα με 3-0 από την Σίτι, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών. Απεναντίας, από «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Γουλβς έρχονται οι «Γλάροι»,  που βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σκληρό παιχνίδι αναμένεται, 64 κίτρινες μετράει η Άρσεναλ (τις περισσότερες στο πρωτάθλημα), ελπίζουμε πως θα τις κάνει… 66.

Μονό (χάντικαπ καρτών)

14:30  Γουότφορντ – Λέστερ: Γουότφορντ -0,5 (2.00)

Μονό (κάρτες)

17:00  Μπράιτον – Άρσεναλ: Άρσεναλ Οver 1,5 (1.65)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις