Η ελπίδα… πληρώνει 2.30!

προγνωστικά

Πριν ξεκινήσουμε με τα σημερινά προγνωστικά, θα ασχοληθούμε με τον 19χρονο Μοχάμεντ Ιχατάρεν της Αϊντχόφεν, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς εκπροσώπους της nouvelle vague του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται με ευχέρεια στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά και στην μεσαία γραμμή, εδώ και χρόνια φιγουράρει στις πρώτες θέσεις σε λίστες με τα wonderkids (σ.σ. δεν μπορώ να ξεπεράσω το manager), η αξία του κοστολογείται στα 16 εκ. ευρώ και βρίσκεται βέβαια στο στόχαστρο τοπ ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Ολλανδομαροκινός δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό λόγω μικροτραυματισμού, αλλά κατάφερε να κλέψει… χώρο στα σημερινά δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου. Τα social media κλείνουν… σπίτια και δημιουργούν βέβαια εντυπώσεις. Ο Ιχατάρεν τήρησε σιγή ιχθύος μετά την ήττα της PSV στον Πειραιά, αλλά αντιθέτως «σήκωσε» ποστ για το διπλό του Αγιαξ στην Γαλλία επί της Λιλ, εστιάζοντας στον  σκόρερ των Αμστερντάμερς, Μπρόμπεϊ.

Αυτή είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που άνοιξε… δίαυλο επικοινωνίας με τον «μισητό» Αγιαξ. Στις αρχές της σεζόν είχε αρνηθεί να διαψεύσει τυχόν μετακίνηση του στο αντίπαλο δέος της χώρας μετά από πληθώρα δημοσιευμάτων. Το συμβόλαιο του πιτσιρικά ολοκληρώνεται τον επόμενο Δεκέμβριο και ο ατζέντης του, ο «πολύς» Μίνο Ραϊόλα, έχει ξεκινήσει ήδη τις κινήσεις τακτικής και το μεγαλύτερο μεταγραφικό σήριαλ στην Ολλανδία μόλις άρχισε.

Προγνωστικά στοιχήματος Ολλανδίας

Μέτριο το σημερινό πρόγραμμα για τα προγνωστικά μας και στις δύο κατηγορίες της χώρας, ενώ δύσκολη κρίνεται η ημέρα και στο γειτονικό Βέλγιο. Βασική επιλογής της ημέρας θα αποτελέσει το αποτέλεσμα… ελπίδας για την Έμεν κόντρα στην Τσβόλε.

Οι γηπεδούχοι παραπαίουν φέτος, παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σπάνε τα αρνητικά ρεκόρ. Η αναμέτρηση με την Τσβόλε είναι στα μέτρα τους, αλλά παρότι παραμένουν χωρίς νίκη φέτος, οι μπουκ «διαβάζουν» σωστά το σετ, αρνούνται να παρασυρθούν και το διπλό ξεπερνά μάλιστα το 2.00. Μοιραία, χάνουμε την ευκαιρία και για το dnb, ενώ και οι τιμές στα ασιατικά δείχνουν ματς που θα κριθεί με διαφορά ενός γκολ. Επιλέγω γκολ… ελπίδας της Έμεν στο πρώτο ημίχρονο, όπως άλλωστε έχει πράξει στα περισσότερα εντός έδρας ματς πέραν των αγώνων με τους «μεγάλους» (Αγιαξ, Φέγενορντ, Άλκμααρ). Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ένα αποτέλεσμα ελπίδας, περιμένω να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, για να αποκτήσουν… πυξίδα και το 2.30 κρίνεται ικανοποιητικό.

Με χαμηλότερη μίζα, επιλέγω combo διπλό της Αλμίρε στην έδρα της Ος. Στη μετριότητα φέτος οι γηπεδούχοι που δεν σκοράρουν εύκολα όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα. Η Αλμίρε διάγει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της, καθώς «φλερτάρει» με την άνοδο για πρώτη φορά. Δεν βρίσκεται πάντως σε καλό φεγγάρι, αλλά η αναμέτρηση με την Ος είναι στα μέτρα της. Περιμένω ένα δύσκολο διπλό, με το σκορ να μην… ξεφεύγει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
15:00
Ος – Αλμίρε
2 & under 3,5
2.75
Μονό
19:45
Εμεν – Τσβόλε
Έμεν οver 0,5 στο 1o ημίχ.
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις