Combo «ροχιμπλάνκο» ενόψει Τσέλσι

Combo «ροχιμπλάνκο» ενόψει Τσέλσι

Όταν τρως, κυρ-Αντρέα μου, ένα γκολ στο πρώτο λεπτό κάθε ημιχρόνου, μην περιμένεις να πάρεις αποτέλεσμα. Άργησε να ξυπνήσει η Γιουβένδους κόντρα στην Πόρτο, το πλήρωσε και μαζί κι εμείς, καθώς το combo πήγε κουβά υπερήφανο. Ας είναι, έτσι είναι η μπαλίτσα, συνεχάμε με προγνωστικά στοιχήματος από τη La Liga, εκ νέου με συνδυαστικό…

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεμπερδεύει η Ατλέτικο

Δεύτερο συνεχόμενο ματσάκι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λεβάντε. Μεσοβδόμαδα, βλέπετε, έπαιξαν σε εξ αναβολής αναμέτρηση και οι πρωτοπόροι πέταξαν δύο βαθμούς, μένοντας στο 1-1 διαψεύδοντας τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας.

Σαφώς πιο αποτελεσματική η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε εντός έδρας, αν εξαιρέσουμε την πρόσφατη παραφωνία με το 2-2 κόντρα στη Θέλτα, συνηθίζει να καθαρίζει τα ματσάκια και κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα.

Άλλωστε δεν τους παίρνει τους «ροχιμπλάνκος» να το αφήσουν το παιγνίδι να ξεφύγει, ακολουθεί η Τσέλσι την επόμενη εβδομάδα. Όπερ σημαίνει ότι ο «Τσόλο» περιμένει να δει τους παίκτες του να ξεμπερδεύουν με ένα, δυο γκολ και μετά να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει Λονδρέζων. Combάρουμε με άσο και λίγα γκολ, που καλύπτει έξι σκοράκια πολύ πιθανά να επιβεβαιώσουν την πρόβλεψη και τα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:15
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβάντε
1 & under 4,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις