Μακροχρόνια Serie A. Γύρισε φαβορί η Ιντερ

μακροχρονια στοιχηματος

Τα μακροχρόνια προγνωστικά είναι μία αρκετά δύσκολη υπόθεση. Στο Ιταλικό πρωτάθλημα, όταν ξεκίνησε η σεζόν, φαβορί ήταν η Γιουβέντους. Στην συνέχεια, όμως, η Μίλαν με την καταπληκτική πορεία του πρώτου γύρου, πήρε τα σκήπτρα. Φτάνοντας στο σήμερα βλέπουμε ως φαβορί την Ίντερ. Τρεις ομάδες, λοιπόν, πέρασαν από την θέση του φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μακροχρόνια Ιταλίας: Η Ίντερ με την πλάτη στο τοίχο

Όταν προσπάθησα στην αρχή της σεζόν να κάνω μακροχρόνια προγνωστικά για το ιταλικό πρωτάθλημα, δίστασα να ποντάρω στην ομάδα του Κόντε. Οι «Νερατζούρι» στην αρχή της χρονιάς είχαν με τρεις διοργανώσεις να ασχοληθούν, γεγονός που τους στοίχισε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πλέον, μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο Κόντε θέλει τον τίτλο για να αποδείξει την αξία του. Η Ίντερ βλέπει τα χρήματα που ρίχνει τα τελευταία χρόνια να μην έχουν αντίκρισμα. Οπότε το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος. Ο Έρικσεν επιτέλους αποτελεί μέλος της ομάδας. Ο Λουκάκου έχει εξελιχθεί σε ηγέτη. Γενικότερα η Ίντερ αποτελεί αρκετά ικανή ομάδα, ειδικά επιθετικά.

Μίλαν: Τι είχαμε, τι χάσαμε 

Όσοι ασχολείστε με τα μακροχρόνια προγνωστικά, αν ακούγατε στην αρχή της σεζόν κάποιον να προτείνει την Μίλαν για πρωταθλήτρια, στην καλύτερη θα τον θεωρούσατε ακραίο. Η αναγνώριση (αν και αργά) του Πιόλι, η επιρροή του Ζλάταν και η σταθερότητα της ομάδας είχαν τους «Ροσονέρι» στην πρώτη θέση, μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική. Η Μίλαν δεν ξεκίνησε την σεζόν με στόχο το πρωτάθλημα, όμως παρουσίασε ένα σύνολο, που έδειχνε περισσότερο ομάδα από κάθε άλλο σύλλογο. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως η Μίλαν παίζει χωρίς το άγχος της αποτυχίας. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με την Ίντερ και την Γιουβέντους. Στα αρνητικά είναι η ευρωπαϊκή της παρουσία, που συνεχίζεται ακόμη και ενδέχεται να κουράσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Γιουβέντους: Κάθε αρχή και δύσκολη

Ένας άγραφος κανόνας στα μακροχρόνια προγνωστικά θέλει τους παίκτες να μην ποντάρουν σε ομάδες που προχώρησαν σε αλλαγή φιλοσοφίας. Ο Πίρλο στο ξεκίνημά του είχε και έχει δύσκολο έργο. Έπρεπε να επιβληθεί στα αποδυτήρια και να μπορέσει να μεταδώσει στους παίκτες του τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο. Η επίθεση των «Μπιανκονέρι» στηρίζεται κυρίως σε νέους παίκτες. Κιέζα, Μοράτα και Κουλουσέφσκι έπρεπε να δέσουν και να μάθουν να παίζουν στην ίδια ομάδα με τον Ρονάλντο. Αν και πήρε αρκετό χρόνο να δέσει η ομάδα, πλέον είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η Γιουβέντους έχει το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ, ώστε να ανταπεξέλθει σε δύο διοργανώσεις παράλληλα. Η ευρωπαϊκή πορεία είναι σημαντική για τον σύλλογο και ίσως, αν συνεχίσουν να βρίσκονται μακριά από την κορυφή, να ρίξουν το βάρος στην Ευρώπη.

Ρόμα, Νάπολι, Αταλάντα και Λάτσιο βρίσκονται σχετικά κοντά στην κορυφή. Οι δύο πρώτες αν δεν είχαν την Ευρώπη θα μπορούσαν να αποτελέσουν ενδεχόμενο κίνδυνο για την κορυφή. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα, καμία δεν εντάσσεται στις διεκδικήτριες του τίτλου.

Αποδόσειςκατάκτησης4άδας
Ιντερ1.651.02
Γιουβέντους5.001.13
Μίλαν5.501.20
Αταλάντα27.002.40
Νάπολι33.002.35
Ρόμα33.002.50
Λάτσιο60.005.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις