Προγνωστικά Euroleague. Επάνοδος με 2.19

Προγνωστικά Euroleague. Επάνοδος με 2.19

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή μετά από δύο εβδομάδες στη δράση. Προγνωστικά Euroleague και έχουμε ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις.

Προγνωστικά Euroleague. Χίμκι – Μπασκόνια

Στη Μόσχα η ουραγός της βαθμολογίας Χίμκι (2-21) αντιμετωπίζει την Μπασκόνια (11-13). Η Χίμκι περιμένει να τελειώσει η φετινή καταστροφική σεζόν. Όλα τα βαριά συμβόλαια λύθηκαν, με υπόνοιες ότι κάποιοι παίκτες έμειναν απλήρωτοι. Από το ρόστερ που ξεκίνησε την σεζόν έχουν μείνει μόνο οι Σβεντ, Μακόλουμ, Μπούκερ,Μπέρτανς και ο φευγάτος Τίμα. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν η εντός έδρας συντριβή από την Φενέρμπαχτσε με 76-107. Από την άλλη, η Μπασκόνια μετά από ένα κακό σερί 4 ηττών δείχνει να είναι σε περίοδο ανάκαμψης με δυο σερί νίκες. Δείχνει δύσκολα να προλάβει το τρένο της οχτάδας αλλά θα κάνει την προσπάθειά της. Τελευταίο παιχνίδι της η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ με 64-84.

Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις

Η πρωτοπόρος της Euroleague Μπαρτσελόνα (17-7) αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις (13-10). Οι Καταλανοί είναι σε καταπληκτική κατάσταση καθώς έχουν μόλις μία ήττα στα τελευταία 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κατέκτησαν πριν μερικές μέρες το Copa del Rey κερδίζοντας εύκολα τη Ρεάλ με 88-73.  Η λιθουανική ομάδα πραγματοποιεί μέχρι στιγμή μία πολύ περίεργη σεζόν. Προγνωστικά Euroleague δεν το προέβλεπαν. Έχει κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια κυριολεκτικά στο σουτ. Παρ’ ότι διεκδικεί την είσοδο στην οχτάδα το ρόστερ της δεν δείχνει να έχει την ποιότητα για να πετύχει το στόχο αυτό. Τελευταίο παιχνίδι της η εκτός έδρας ήττα από την Μπασκόνια με 81-68.

Εκτίμηση δυάδας: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα είναι αδιαφιλονίκητα φαβορί για την νίκη όμως, οι αποδόσεις δεν μας καλύπτουν. Προγνωστικά Euroleague και θα εμπιστευτούμε και τις επιθέσεις των δύο φαβορί και θα χτίσουμε μία δυάδα combo σε άκρως ελκυστική απόδοση.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Δυάδα απόδοσης 2.19
19:00
Χίμκι – Μπασκόνια
2 & Μπασκόνια over 77,5
1.52
22:00
Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις
1 & Μπαρτσελόνα over 72,5
1.44
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις