Στοίχημα ΝΒΑ. Με τη γνωστή συνταγή

Στοίχημα ΝΒΑ. Με τη γνωστή συνταγή

Καλησπέρα στην παρέα του koubanezos.gr. Ενδιαφέρον σήμερα το πρόγραμμα για ποντάρισμα στην άλλη πλευρά του ατλαντικού, με το παιχνίδι που έχω ξεχωρίσει να είναι αυτό που ξεκινά στις 02:00 ανάμεσα στους Ντιτρόιτ Πίστονς (7-19) και τους Νιου Ορλινς Πέλικανς (11-14).

Πριν τρεις μέρες είχα ξανασχοληθεί με τους γηπεδούχους και με δικαίωσαν, κρίνοντας επιτυχημένο το ποντάρισμα μου. Έτσι λοιπόν λέω να τους κοντράρω και σήμερα.

Δαγκώνουν οι «πελεκάνοι»

Ομάδα εκτός στόχων από πολύ νωρίς στη σεζόν οι γηπεδούχοι, παίχτες σημαντικοί να φεύγουν όπως ο Ρόουζ , και γενικά να κινείται στον πάτο της βαθμολογίας. Βέβαια, όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενη στήλη, μπορείς να τους αποκαλέσεις ως «φονέα» των γιγάντων, διότι και οι επτά νίκες που πέτυχαν είναι απέναντι σε «θηρία». Όπως και προχθές, όπου από το πουθενά πήγαν μέσα στη Βοστώνη και έριξαν την βόμβα τους στους Σελτικς.

Από την άλλη οι «πελεκάνοι» κάνουν μια μέτρια, προς το παρόν, χρονιά. Πρόκειται για μια αρκετά ταλαντούχα ομάδα , με παίχτες όπως ο Ζάϊον και ο Ινγκραμ να ξεχωρίζουν, αλλά να μην έχουν βρει ακόμα την χημεία που πρέπει, με αποτέλεσμα να έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα ως τώρα. Στόχο έχουν την είσοδο στην οκτάδα, πράγμα δύσκολο, διότι βρίσκονται στη δύση που είναι πολύ ανταγωνιστική και υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες που πρέπει να προσπεράσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν και θα το κάνουν, να παλέψουν και να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Για να γίνει αυτό, παιχνίδια σαν το σημερινό πρέπει να τα καθαρίσουν και πιστεύω θα τα καταφέρουν. Τα «Πιστόνια» δυο σερί νίκες μέσα στη σεζόν δεν έχουν κάνει, ρίχνουν απλά μια «ρουκέτα» από το πουθενά, όπως προχθές, και επανέρχονται στις ήττες. Για αυτό λοιπόν στα προγνωστικά ΝΒΑ επιλέγω το διπλό με χάντικαπ τους (-3.5) σε απόδοση 1.85!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
02:00
Ντιτρόιτ Πίστονς – Νιου Oρλινς Πέλικανς
2 (-3,5)
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις