Στοίχημα Γαλλία. Κόρνερ, γκολ, έδρες

Στοίχημα Γαλλία. Κόρνερ, γκολ, έδρες

Ανζέ και Ναντ συναντιούνται στο λεγόμενο «ντέρμπι της Δύσης» σε μια αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι «ασπρόμαυροι» απολαμβάνουν την άνεση που τους δίνουν οι 34 βαθμοί συγκομιδής, γεγονός που τους δίνει την δυνατότητα να ασχοληθούν και με το κύπελλο όπου και συνεχίζουν μετά το 2-1 επί της Ρεν.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Σύντομο και ανεπιτυχές το πείραμα Ντομενέκ, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο (2-4 Λανς) με τον Κομπουαρέ να αποτελεί την ύστατη λύση για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η παράδοση στο «Ρεϊμόν Κοπά» δεν ευνοεί τους φιλοξενούμενους με μόλις δύο «διπλά» σε 11 παιχνίδια από το 2008 (5-4-2, και τα 11 under!).

Αντίστοιχα αρνητική είναι και η παράδοση που διαγράφει η Ναντ ως φιλοξενούμενη με τον διαιτητή Λετεξί, αγνοώντας την νίκη σε 6 περιπτώσεις την τελευταία 4ετία. Εντούτοις, οι φετινές επιδόσεις του ρέφερι σιγοντάρουν τα γκολ με 8/11 οver και 7 στα 11 G/G.

Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο είναι υποχρεωμένη η Ναντ να χτυπήσει και γι’ αυτό θα επιλέξουμε το G/G.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ντέρμπι ουραγών στο «Γκαστόν Ζεράρ»

Ματς-εξάποντο στην Βουργουνδία μεταξύ Ντιζόν και Νιμ που ισοβαθμούν με 15 βαθμούς στις τελευταίες θέσεις. Παραμένουν χωρίς νίκη στην έδρα τους οι γηπεδούχοι που τρέχουν σερί 5 ήττες με τελευταία επιτυχία αυτή στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου στις 23 Δεκεμβρίου (1-3). Παράλληλα, οξύμωρο μοιάζει και το σερί των 10 under εντός έδρας, αναλογιζόμενοι τον τρόπο που αγωνίζονται. Στον ύστατο αγώνα που κάνουν οι «κόκκινοι» για την σωτηρία ποντάρουν πλέον και στην συνεισφορά του νεοφερμένου Καμαρά (δανεικός από Φούλαμ).

Εξίσου απογοητευτικά είναι και τα αποτελέσματα της Νιμ η οποία σε 7 αναμετρήσεις στο 2021 μετρά 6 ήττες (1-0-6), απόρροια της επιρρεπούς της άμυνας που δέχεται 15 περίπου τελικές ανά αγώνα (οι 6 στον στόχο), γεγονός που την έχει οδηγήσει στα 12 γκολ παθητικό στα τελευταία 4 ματς. Παρ’ όλα αυτά, η επίθεσή της έχει ποιότητα, κάτι που έγινε εμφανές και στο 3-4 με την Μονακό και μεταφράζεται και στον υψηλό αριθμό γεμισμάτων (23,1 κατά μέσο όρο), με τους Φερχά, Ριπάρ και Ελίασσoν να ξεχωρίζουν. Αξίζει να αναφερθούν και τα φετινά ρεκόρ του διαιτητή (9/14 οver, 10/14 G/G και 9 πέναλτι σε 14 παιχνίδια).

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Κρίσιμος αγώνας, και μολονότι τα στατιστικά δείχνουν γκολ, θα επιλέξουμε ως πιο μετριοπαθή λύση τα over 9,5 κόρνερ αγώνα.

Ώρα αποδείξεων για την Μετς…

Άκρως θετική χρονιά πραγματοποιεί η Μετς, πλέον κάνει όνειρα για την 5η θέση (-3 με ματς περισσότερο) που δίνει εισιτήριο για το νεοσύστατο Europa Conference League ενώ παράλληλα συνεχίζει και στο Kύπελλο μετά το 2-1 επί της Αμιάν. Ισχυρή στην έδρα της (μόλις 3 ήττες, οι 2 από Μονακό και Λιόν), δέχεται δύσκολα γκολ ενώ μεσοεπιθετικά παρά την απουσία του Νιανέ, βρίσκει λύσεις στα πρόσωπα των Μπουλάγια, Ισέκα και αισίως του Βάγκνερ. Εντυπωσιακή η παράδοση απέναντι στο Στρασβούργο, καθώς μετρά 8 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια από το 2000 (8-1-1).

Οι Αλσατοί μετά το θετικό ξεκίνημα στην χρονιά με τρεις σερί νίκες, μετρούν 0-2-3 στα τελευταία 5 και αποκλεισμό στο κύπελλο (0-2 Μονπελιέ).Ενδιαφέρον παρουσιάζει η έφεση του διαιτητή Λεσάζ στα πλούσια σε γκολ ματς, μετρώντας 9 στα 11 οver 8 στα 11 G/G φέτος.

Ποντάροντας στο καλό momentum και την άκρως ευνοϊκή παράδοση των «Βυσσινί», δεν γίνεται να αγνοήσουμε τον «άσο» που κυκλοφoρεί σε τιμές αουτσάιντερ.

Παράδοση ετών 43…

Παραδοσιακό ντέρμπι της Ligue 1 το Μπορντό-Μαρσέιγ και μια στοιχειωμένη έδρα για τους Μασσαλούς, καθώς αγνοούν την νίκη στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» από το 1977, όταν ακόμη ονομαζόταν «Παρκ Λεσκύρ»! Οι Γιρονδίνοι μετά το θετικό 3/3 με την έναρξη της νέας χρονιάς, έχουν χτίσει αρνητικό σερί με 4 ήττες και πιο πρόσφατη το 0-2 από Τουλούζ για το κύπελλο (εκτεταμένο rotation). Δεν χάνουν την επαφή με τα δίχτυα ωστόσο, αφού με εξαίρεση το 0-3 με την Λιλ (10 τελικές και δοκάρι) και το παιχνίδι του κυπέλλου, δημιουργούν και σκοράρουν με συνέπεια.

Το ανεπιτυχές σερί των φιλοξενούμενων σταμάτησε στην έδρα της Οσέρ για το κύπελλο όπου δέχθηκε πολλές φάσεις, γλίτωσε από δοκάρι αλλά εν τέλει κέρδισε (0-2). Απέχει 6 βαθμούς απ’ την 5η θέση που οδηγεί στο Conference League (με 2 ματς λιγότερα) και οφείλει στο εξής να κερδίζει για να καλύψει την απόσταση. Κομβικές οι απουσίες των βασικών Άλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Παγιέ και του νεοφερμένου Μίλικ, οι οποίες δυσχεραίνουν τις φιλοδοξίες των Μαρσεγέζων.

Αξιοπρόσεκτη είναι και η «γκαντεμιά» των γηπεδούχων με τον διαιτητή Μπρισάρ, καθώς μετρούν 6/6 ήττες σε εντός έδρας παιχνίδια τα τελευταία 4 χρόνια. Δύσκολο μοιάζει να επεκταθεί το συγκεκριμένο ρεκόρ με τα τωρινά δεδομένα των δύο ομάδων.

Η Μπορντό ξεκούρασε μεσοβδόμαδα σημαντικούς παίκτες, έχει την παράδοση με το μέρος της και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Μαρσέιγ. Σε υψηλές τιμές κυκλοφορεί ο «άσος», εμείς θα τον τιμήσουμε…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
16:00
Ανζέ - Ναντ
Goal/goal
2.00
Μονό
16:00
Ντιζόν - Νιμ
Over 9,5 κόρνερ
2.30
Δυάδα απόδοσης 7.80
16:00
Μετς - Στρασβούργο
1
3.00
22:00
Μπορντό - Μαρσέιγ
1
2.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις