Ημέρα-φωτιά ως και 2.80

προγνωστικά

Δεν πιστεύω να έχει κανείς παράπονο από χτες, ε; 3/3 και πέραν από την χαρά του ταμείου, δικού μου και δικού σας, η δουλειά που γίνεται από όλα τα παιδιά στο site φαίνεται και αποδίδει καρπούς. Με θετικό πρόσημο στην τσέπη, πολύ καλή διάθεση αλλά και με μεγάλη προσοχή, συνεχίζουμε.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1360636584333373441

Πάμε, λοιπόν, και σήμερα να δούμε τα προγνωστικά μας με ένα πρόγραμμα-φωτιά!

Προγνωστικά: Τα φαβορί ζορίζονται

Δύσκολες αναμετρήσεις έχει η μέρα και οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια, αν προσθέσω και την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Τα προγνωστικά μας θα έχουν άρωμα…γκολ!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Αρχή με την αναμέτρηση Χετάφε – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Οι γηπεδούχοι σε κακή κατάσταση, τρίτο σερί παιχνίδι που δεν σκοράρουν και υπάρχει έντονος προβληματισμός επί του θέματος, λίγες ποιοτικές επιθέσεις και ακόμα πιο λίγες τελικές στο τέρμα. Έχει και απουσίες στην άμυνα ενδεκάδα με αλχημείες ο Μπορδαλάς. Η Σοσιεδάδ άστραψε και βρόντηξε στο 4-1 απέναντι στην Κάντιθ και χωρίς υπερβολή έχασε πολλά γκολ. Πρακτικά πλήρης, έχει κάποια θέματα στην άμυνα, άλλα όσο έχει σε επιθετικό οίστρο τους Ισαάκ και Ογιαρθάμπαλ, δεν έχει να φοβάται τίποτα. Κανονικά θα πήγαινα στο διπλό, έχουν αντίθετη φόρμα και ψυχολογία.

Με κρατάει το γεγονός ότι την Πέμπτη οι Βάσκοι έχουν αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θεωρώ ότι θα παίξουν τόσο όσο για να κερδίσουν, χωρίς να χάσουν πολλές δυνάμεις, ή κάποιον παίχτη με τραυματισμό, η Χετάφε θα παίξει μαζικά άμυνα και ό,τι βγει. Η διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό με τα λίγα τέρματα παίζεται, αλλά επειδή δεν θέλω να παρακολουθήσω έναν αγώνα και να παρακαλώ να μην μπούνε γκολ, θα πάω σε λίγο πιο χαμηλότερη απόδοση και ρίσκο στο 2 DNB. Το σημείο θα γίνει δυάδα με το goal/goal του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια.

Προγνωστικά στο ντέρμπι των απουσιών!

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Το παιχνίδι δεν έχει τυχαία τον τίτλο αυτόν! Έξω όλη η άμυνα για την Ρεάλ, πολλοί αμφίβολοι, μάλλον θα χρησιμοποιήσει από την β΄ ομάδα παίχτες, τα ίδια και στην Βαλένθια. Εδώ και αν θα γίνουν αλχημείες! Επιθετικά έχουν την δυνατότητα να σκοράρουν και δεν ξεχνώ το ματς του πρώτου γύρου, που θα τον μνημονεύω για πολλά χρόνια, καθώς η Βαλένθια νίκησε 4-1 την Ρεάλ, με ένα αυτογκόλ και με 4 πέναλτι υπέρ της! Ρεκόρ εντός Ισπανίας, σίγουρα και αρνητικό ρεκόρ τα εις βάρος της πέναλτι για την Ρεάλ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα προκύπτει άλλη μια δυάδα με το 1 DNB  της Λεβάντε απέναντι σε μια κουρασμένη και με έλλειψη τύχης Οσασούνα, σε συνδυασμό με το goal/goal της Βιγιαρεάλ Κόντρα στην Μπέτις. Έχει και συνέχεια όμως…

Οι Βαλεαρίδες Νήσοι στις φλόγες

Ντέρμπι κορυφής, που το περίμενα πώς και πώς στη Segunda. Η Μαγιόρκα, του επιχειρηματικού ομίλου Στιβ Νας, παλιού αστέρα του NBA, κόντρα στην ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία,  Εσπανιόλ. Η Μαγιόρκα εκμεταλλεύτηκε τις συνεχόμενες γκέλες της αντιπάλου της και βρίσκεται 6 βαθμούς μπροστά της. Αν και δεν είχε ξεκινήσει δυνατά την σεζόν, στο πιο κρίσιμο σημείο “χτύπησε” κόκκινο η φόρμα της και προσπαθεί να πετύχει την απευθείας άνοδο.

Η Εσπανιόλ ξεκίνησε ως το απόλυτο και αδιαμφησβήτητο φαβορί για την άνοδο και την πρωτιά, αλλά τώρα στο πιο κρίσιμο σημείο αρχίζει και χάνει τα πατήματά της. Βγάζει εκνευρισμό και αυτό της στοιχίζει, ίσως περισσότερο από ό,τι φαντάζεται. Με την Αλμερία να είναι ισόβαθμη και τις Ράγιο Βαγιεκάνο και Σπόρτινγκ Χιχόν να ακολουθούν με 5 και 6 βαθμούς αντίστοιχα, με 17 αγωνιστικές ακόμα, δεν μπορεί να νιώθει χαλαρή. Ντέρμπι με τα όλα του και θα πάω στο αμφίτερμα (πάει στην στήλη αυτή η κατηγορία, φτου φτου μην μας ματιάσω χεχεχε !) και με ένα ειδικό, να σκοράρουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πουλέν και τα τίμια φαβορί

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στην αγαπημένη μου Αλμερία. Παίζει εντός κόντρα στην Λας Πάλμας και εκτός του ότι περιμένει την έκβαση του προαναφερθέντος ντέρμπι, είναι και θυμωμένη για τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος της στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της Φουενλαμπράδα. Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Τίμιο φαβορί είναι η Λεγκανές και η Χιχόν απέναντι σε Αλμπαθέτε και Μάλαγα. Θα μπορούσαν να γίνουν μια ωραία δυάδα, αλλά τα αφήνω εκτός γιατί αυξάνω το ρίσκο, απλά το αναφέρω για να έχετε μια εικόνα. Και πάλι πολλά προγνωστικά μαζεύτηκαν για Κυριακή σε ένα πρόγραμμα με δύσκολους αγώνες, ελπίζω να συνεχιστεί το καλό μομέντουμ που έχουμε και να μην… καούμε!

Αυτά από εμένα για σήμερα, καλή συνέχεια

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
Δυάδα απόδοσης 2.50
15:00
Χετάφε - Ρεάλ Σοσιεδάδ
2 dnb
1.40
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
Goal/goal
1.80
Μονό
15:00
Μαγιόρκα - Εσπανιόλ
Goal/goal
2.00
Special Bet
15:00
Μαγιόρκα - Εσπανιόλ
Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ.
2.10
Μονό
17:00
Αλμερία - Λας Πάλμας
1
1.80
Δυάδα απόδοσης 2.80
19:30
Λεβάντε - Οσασούνα
1 dnb
1.66
22:00
Βιγιαρεάλ - Μπέτις
Goal/goal
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις