Πάμε στοίχημα… στα αουτσάιντερ

Πάμε στοίχημα... στα αουτσάιντερ

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Επιστροφή στις στήλες μετά το απόλυτο του 3/3 την Τετάρτη που πληρώσαμε, με σωστό διάβασμα, ποντάρισμα και λίγη τύχη. Αν έχεις τύχη διάβαινε, λένε. Εγώ προσθέτω πως χρειάζεται και γνώση.

Και εμείς την έχουμε και προσπαθούμε να τη μεταδώσουμε στους αναγνώστες μας. Εκ νέου ποντάρισμα σήμερα, με το πρόγραμμα στο Σούπερ Λιγκ στοίχημα να έχει δυο αγώνες, στους οποίους θα εστιάσουμε.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Ποντάρισμα στο βαθμό αλλά εκτός Λαμίας 

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ανοίγει στην Τρίπολη, όπου ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο διαφορετικής φιλοσοφίας ομάδες.

Ο γηπεδούχος Αστέρας έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παρουσία του στην εξάδα, καθώς βρίσκεται στο +11 από τον έβδομο Ατρόμητο, τη στιγμή που απομένουν 5 αγωνιστικές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ολοκληρωμένο το σύνολο του Ράσταβατς, έχει ποιότητα και εναλλακτικές και ενδεχομένως να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές ο Σέρβος.

Η φιλοξενούμενη Λαμία καίγεται κυριολεκτικά για βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και τη Λάρισα. Ενισχύθηκε στη χειμερινή περίοδο, προσέθεσε ποιότητα και λύσεις σε όλες τις γραμμές και ο Μιχάλης Γρηγορίου δείχνει να έχει ένα πλάνο. Ξεκούρασε ποδοσφαιριστές απέναντι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, ενώ το προηγούμενο Σάββατο δεν αγωνίστηκε η ομάδα της Φθιώτιδας απέναντι στη Λάρισα, λόγω του φιάσκου με τα δελτία της ομάδας της ΑΕΛ.

Δυο πονταρίσματα για την εν λόγω αναμέτρηση: Αρχικά, έχουμε το πιο safe, του Χ2 στο 1,80, καθώς βλέπω πως η δύναμη της Λαμίας έχει προβάδισμα απέναντι στην ποιότητα του Αστέρα, ο οποίος δε καίγεται και τόσο για τη νίκη. Δε λέω πως δεν θέλει να κερδίσει προφανώς, αλλά δε καίγεται όσο η Λαμία.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Δεύτερο ποντάρισμα στην αναμέτρηση έχω την ισοπαλία σε απόδοση τριπλασιασμού. Βλέπω να κάθεται στο χηνάρι το παιχνίδι και η απόδοση στο 3 με ελκύει προς ποντάρισμα.

Θα φανεί Ατρόμητος στη Ριζούπολη;

Next game and the last for today αυτό στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλωνας Σμύρνης θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο, σε ένα ενδιαφέρον αθηναϊκό παιχνίδι.

Το σύνολο του Γιώργου Παράσχου προέρχεται από μεγάλη ισοπαλία στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, από όπου θα μπορούσε να φύγει και με περήφανο διπλό. Ο Απόλλωνας αποτελεί καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας από ότι στα εντός, ενώ ο στόχος της παραμονής φαίνεται πως θα επιτευχθεί σχετικά εύκολα φέτος.

Ο Νταμίρ Κάναντι έφυγε, ο Σάββας Παντελίδης ήρθε και ο Ατρόμητος συνεχίζει τα αρνητικά αποτελέσματα. Ήττα και από τον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο του έμπειρου τεχνικού, με την ομάδα του Περιστερίου, όμως, να έχει καλή εμφάνιση. Τα παιδικά λάθη και η ψυχολογία είναι τα κύρια προβλήματα των φιλοξενούμενων και πιστεύω πως μετά από αρκετό καιρό ο Ατρόμητος θα βρει βαθμό ή και βαθμούς.

Combo ποντάρισμα εδώ, με το Χ2 & over 0,5 στο 1,70 να αποτελεί safe και λογική επιλογή, με βάση την εικόνα των δυο ομάδων και το feeling μου. Ισοπαλία με γκολ ή διπλό (καλύτερα) είναι αποτελέσματα που πληρώνουν την πρόταση μου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία
Χ2
1.80
Ρίσκο
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία
Χ
3.00
Μονό
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος
Χ2 & over 0,5
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις