Μεσημεριανή δυάδα του 2.80

προγνωστικα στοιχηματος

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του koubanezos.gr. Επιστροφή στη στήλη μας μετά από μια μικρή αποχή με τα προγνωστικά στοιχήματος που έχουμε ξεχωρίσει. Όπως είδαμε δεν μας πήγαινε και τόσο, οπότε ήταν απαραίτητη μια μικρή διακοπή. Επιστρέψαμε, όμως, δυνατά, έχοντας μπροστά μας γεμάτο σαββατοκύριακο με έντονη δράση στο κουπόνι.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πρωταθλητές σε τρικυμία

Πρώτο χρονολογικά παιχνίδι από τα σημερινά προγνωστικά θα είναι το ντέρμπι ανάμεσα σε Λέστερ και Λίβερπουλ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Άκρως ενδιαφέρον ματς καθώς θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την έκβαση της κορυφαίας τετράδας στο Νησί. Και οι δύο ομάδες έχουν μείνει αρκετά πίσω στη κούρσα της πολυπόθητης κούπας, που, όπως δείχνει, είναι πολύ δύσκολο να μην καταλήξει στα χέρια της εξαιρετικής Σίτι. Το μόνο που μένει είναι να κυνηγήσουν και να διασφαλίσουν φυσικά μια θέση στη τετράδα, όπου και οι δύο μέχρι στιγμής είναι οριακά εντός, αφού τέσσερις ομάδες βρίσκονται σε θέση βολής και περιμένουν να εκμεταλλευτούν τα λάθη τους.

Με πολλές απουσίες και οι δύο ομάδες, αλλά και την αστάθεια που τις διακρίνει τον τελευταίο καιρό, θα ριχτούν στη μάχη ενός πολύ αμφίρροπου παιχνιδιού. Οι «αλεπούδες», μάλιστα, έδωσαν και μεσοβδόμαδο αγώνα για το κύπελλο, και χάρη σε ένα γκολ του Ιχεανάτσο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, πήραν την πρόκριση επί της Μπράιτον. Όπως καταλαβαίνουμε, τα πόδια των παικτών της θα είναι ακόμη περισσότερο βαριά εναντίον μιας ομάδας που δεν είχε αγώνα και πρόλαβε να ξεκουραστεί.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ προσπάθησε στο μεσοδιάστημα να μαζέψει τα κομμάτια της μετά από την βαριά ήττα εντός έδρας από την Μάντσεστερ Σίτι και προσπαθεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία καθώς θέλει να διεκδικήσει όποιες ελπίδες τής έχουν μείνει. Για τους γηπεδούχους, η επιστροφή του επί μονίμως σκόρερ, Τζέιμι Βάρντι, είναι μια πολύτιμη ανάσα και φυσικά λύνει το θέμα στο επιθετικό κομμάτι. Αντιθέτως, τα προβλήματα στην άμυνα των «Ρεντς» παραμένουν και απέναντι σε μία τόσο καλή και επιθετική ομάδα αναμένεται να γιγαντωθούν.

Αγώνας που θα κρίνει πολλά και τον θέλουν και οι δύο διακαώς. Η εικόνα των δύο ομάδων με ωθεί να στηρίξω το αμφίτερμα και αυτό θα κάνω, αφού και η παράδοση μάς επαληθεύει, μιας και στα 4/6 τελευταία παιχνίδια τους δείχνουν πως σκοράρουν εκατέρωθεν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Ατλέτικο Μαδρίτης on-fire

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία ολοκληρώνουμε τα σημερινά προγνωστικά, διανύει μια πολύ παραγωγική χρονιά και μοιάζει να είναι η πιο σταθερή ομάδα όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στην Ευρώπη. Θέλει σήμερα απέναντι στη Γρανάδα να επιστρέψει στις νίκες, αφού την προηγούμενη αγωνιστική στραβοπάτησε εντός έδρας με την Θέλτα, δεχόμενη γκολ-σοκ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο πρωτάθλημα μετράει ένα σερί 9 αήττητων αγώνων και βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την 2η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας μάλιστα και 2 παιχνίδια λιγότερα. Εκτός έδρας, μάλιστα, μετράει 4 σερί νίκες για το πρωτάθλημα και σήμερα είναι ευκαιρία να τις διευρύνει.

Η Γρανάδα, όμως, δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της, αφού αδυνατεί να φτάσει σε νίκες και οι μόνοι βαθμοί που μαζεύει το τελευταίο διάστημα είναι από ισοπαλίες. Από μία τέτοια προέρχεται και από το τελευταίο της παιχνίδι με την Λεβάντε, μένοντας στο χορταστικό 2-2. Η παράδοση είναι υπέρ της Ατλέτικο, φυσικά, αφού δεν έχει ηττηθεί μέσα στην έδρα της Γρανάδας και έχει φύγει 8 φορές με βαθμό ή βαθμούς από εκεί.

Κάτι αντίστοιχο βλέπω και σήμερα, και θα το συνδυάσω με γκολ καθώς φέτος οι «ροχιμπλάνκος» βάζουν εύκολα γκολ έχοντας στην κατοχή τους τον τρομερό Λουίς Σουάρεζ, αλλά και σε αντίθεση με άλλες χρονιές δέχονται εύκολα γκολ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
Δυάδα απόδοσης 2.80
14:30
Λέστερ - Λίβερπουλ
Goal/goal
1.60
15:00
Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης
2X & οver 1,5
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις