Τρόπαιο στο 2.00, σκορ στο 6.00

Τρόπαιο στο 2.00, σκορ στο 6.00

Καλημέρα παικταράδες μου. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλά, υγιείς πάνω από όλα, παρόλο που τουλάχιστον ψυχολογικά, με όσα κωμικοτραγικά έχει φέρει η πανδημία και η διαχείριση αυτής από τους κυβερνώντες, είμαστε όλοι λίγο πριν… το ψυχιατρείο.

Εύκολη πρόκριση και πληρωμή

Η ανάλυση, εκτίμηση και πρόταση στο τελευταίο μας ραντεβού απεδείχθη ορθή. Η Μπάγερν χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, επικρατώντας της Αλ Αχλί με 2-0 και προκρίθηκε στο σημερινό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Η επιλογή της νίκης της με λίγα γκολ μας πλήρωσε στο 2.30. Οι Αιγύπτιοι το πάλεψαν, αμύνθηκαν σωστά, αλλά δύο στιγμές ολιγωρίας σε κάθε ημίχρονο, ήταν αρκετές για τον ”Λεβαγκόλ” έτσι ώστε να προσθέσει στο παλμαρέ του τα πρώτα γκολ στην εν λόγω διοργάνωση.

Η πρώτη τους φορά

Ο αποψινός μεγάλος τελικός στη Ντόχα ανάμεσα στους Βαυαρούς της Μπάγερν και τους Μεξικανούς της Τίγκρες αποτελεί και την παρθενική κόντρα των δύο συλλόγων. Ούτε οι Γερμανοί είχαν ως τώρα επίσημη αναμέτρηση εναντίον οποιαδήποτε ομάδας από τη Κεντρική Αμερική, ούτε όμως και οι Μεξικανοί εναντίον ευρωπαϊκής ομάδας.

Εάν ο Εμάνουελ Νόιερ και η ομάδα του κρατήσουν απόψε την εστία τους ανέπαφη ισοφαρίζουν τις 4 νίκες με μηδέν παθητικό της Μπαρτσελόνα στο θεσμό, από το 2011 και 2015. Η ομάδα του Μονάχου ήταν αυτή που με τις δύο νίκες της και τη κατάκτηση του Κυπέλλου το 2013, ήταν η πρώτη από μια σειρά ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι έκτοτε και μέχρι σήμερα κατακτούν ανελλιπώς το τρόπαιο για λογαριασμό της Ευρώπης.

Για το 6/6 και το μοναδικό επίτευγμα του Φλικ

Η Μπάγερν κυνηγά φυσικά το λεγόμενο ”six -pack” των τίτλων σε μια χρονιά, επίδοση που μόνο η Μπαρτσελόνα του 2009 μπορεί να επιδείξει, ενώ ο Γιάνσι Φλικ διεκδικεί το 6ο τίτλο του σε μόλις 68 αγώνες, ένας τίτλος δηλαδή ανά 11 αγώνες, ενώ εάν καταφέρει και κατακτήσει το τρόπαιο στη Ντόχα, θα έχει περισσότερους τίτλους από τις 5 συνολικά ήττες που έχει ως προπονητής των Βαυαρών.

Η υπέρβαση έχει ήδη επιτευχθεί

Η ομάδα από το Μοντερέι κατάφερε να πετύχει τη παρθενική ιστορική πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Πότε άλλοτε σύλλογος της Κεντρικής Αμερικής (CONCACAF) δεν κατάφερε να φτάσει τόσο κοντά στο τρόπαιο. Η ομάδα του Ρικάρντο Φερέτι και του Ζινιάκ αποκλείοντας στα προημιτελικά την Ουλσάν και κατόπιν τους Βραζιλιάνους της Παλμέιρας, έχει απόψε μοναδική ευκαιρία να γράψει ιστορία απέναντι στους Πρωταθλητές Ευρώπης από το Μόναχο.

Φορτσάρει από νωρίς

Αγωνιστικά το φαβορί είναι η Μπάγερν και φαντάζομαι ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Από τις ορέξεις της θα εξαρτηθεί η τελική έκβαση του τελικού.

Ξεκινώ με δεδομένη την επιθυμία όλων στο γερμανικό σύλλογο για τη κατάκτηση του τίτλου. Ο Φλικ αναμένεται, να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή 11αδα, έτσι ώστε να πάρεις τον έλεγχο από νωρίς και να καθαρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση τίτλος.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι συνεχείς, το Champions League είναι προ των πυλών, το τελευταίο που θα ήθελε ο Φλικ, θα ήταν ένα αμφίρροπο και γεμάτο ένταση ματς, με έξτρα κούραση ή πιθανούς τραυματισμούς, που θα μπορούσαν να επιβαρύνουν την ομάδα. Με τους Αιγύπτιους της Αλ Αχλί οι Βαυαροί ήταν σοβαροί, κράτησαν εύκολα τη μπάλα στα πόδια τους, δεν απειλήθηκαν καθόλου, αλλά ούτε και έκαναν περισσότερα πέραν των αναγκαίων επιθετικά.

Της πάει ο ρόλος του αουτσάιντερ

Οι Μεξικανοί της Τίγκρες με πρωταγωνιστή τον Γάλλο Ζινιάκ και τα 3 γκολ του στη διοργάνωση είναι ομάδα του προπονητή. Ακολουθούν πιστά το πλάνο του Φερέτι και προσπαθούν να προσαρμόσουν το παιχνίδι τους σε αυτό του αντιπάλου, με σωστή αμυντική διάταξη και γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Εκεί αναλαμβάνει δράση ο Γάλλος, ο οποίος με 147 γκολ σε 246 εμφανίσεις με την ομάδα του αποτελεί ήδη το σπουδαιότερο γκολτζή στην ιστορία του συλλόγου.

Ο πρώτος και τελευταίος λόγος στους Βαυαρούς

Καλή η διάθεση των Μεξικανών για υπέρβαση και φυσικά μεγάλη και η επιθυμία της κατάκτησης του τροπαίου. Εδώ όμως τα πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις τους.

Μια σοβαρή Μπάγερν δεν πρόκειται να δώσει το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της. Οι Γερμανοί έχουν επιστρέψει τελευταία στις περσινές καλές αμυντικές του επιδόσεις και όσο και αν ο Ζινιάκ έχει τη ποιότητα και την εμπειρία, να βάλει δύσκολα στη βαυαρική άμυνα, θαρρώ, ότι δεν θα βρει ευκαιρίες.

Άλλη μια επαγγελματική νίκη

Τρόπαιο στο 2.00, σκορ στο 6.00

Θα εμπιστευτώ το κυνισμό των Γερμανών και σε αυτό το ματς. Με πίεση από το πρώτο λεπτό θα αναζητήσουν γρήγορα το προβάδισμα και από εκεί και πέρα θα διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Με βάση αυτό το σενάριο το over 1,5 γκολ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.20 έχει μεγάλη τύχη.

Από εκεί και πέρα θεωρώ, ότι η παράδοση που θέλει τους Βαυαρούς να σημειώνουν τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε ένα από τα τρία προηγούμενα ματς που έδωσαν για το θεσμό, θα επιβεβαιωθεί και σήμερα. Δεν βλέπω ψηλά το δείκτη του σκορ. Μια επαγγελματική νίκη με 2-0 τιμάται στο 6.50 ενώ, αν καταφέρουν οι της Τίγκρες να πετύχουν ένα γκολ , ένα πιθανό 2-1 πληρώσει 9 φορές το ποντάρισμα μας.

Θα αγοράσω και σήμερα τη νίκη των Γερμανών σε συνδυασμό με το σενάριο να επιτευχθούν λιγότερα από 4 γκολ, αφού πιστεύω, ότι οι Γερμανοί θα πατήσουν το γκάζι τόσο όσο πρέπει, αλλά και οι Μεξικανοί θα αμυνθούν και θα κλείσουν χώρους, θέλοντας να μείνουν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Το σενάριο αυτό τιμάται στο διπλασιασμό, το θεωρώ αρκετά τίμιο ενώ για μεγαλύτερο ρίσκο το under 2,5 γκολ βρίσκεται στο 2.40.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό combo
20:00
Μπάγερν Μονάχου - Τίγκρες
1 & under 3,5
2.00
Fun bet
20:00
Μπάγερν Μονάχου - Τίγκρες
2-0 ακριβές σκορ
6.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις