Ο «στρατηγός» της Λάτσιο

Ο «στρατηγός» της Λάτσιο

Γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου του 1995 στην Ισπανία από Σέρβους γονείς και μεγαλωμένος μέσα σε αθλητικό περιβάλλον, από πατέρα ποδοσφαιριστή και μητέρα αθλήτρια του μπάσκετ, δεν ήταν δυνατόν να μην ασχοληθεί με τον αθλητισμό ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και πιο συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στη Βοϊβοντίνα.

Στη περιοχή του Καραντόρντε δεν άργησε να ξεχωρίσει και το 2014, στα 19 του, μεταγράφηκε στη βελγική Γκενκ ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα κάτω τον 19 ετών του Σέρβικου ποδοσφαίρου, που είχε κατακτήσει μάλιστα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία.

Στο Βέλγιο έμεινε μόλις μία σεζόν καθώς οι εκπληκτικές του εμφανίσεις (24 συμμετοχές, 5 γκολ) ανάγκασαν τη Λάτσιο να δαπανήσει 15 εκ. ευρώ τον Ιούλιο του 2015 για να τον κάνει δικό της. Ο Μιλίνκοβιτς προσαρμόστηκε άμεσα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, πήρε με το καλημέρα φανέλα βασικού και με τα άριστα σωματικά του προσόντα, την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, το δυναμικό του παιχνίδι εδάφους και αέρους, καθώς και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά, εξου και το ψευδώνυμο «στρατηγός», έχει βρεθεί τούτη τη στιγμή να φιγουράρει στις λίστες σπουδαίων ευρωπαϊκών κλαμπ όπως της Μάντσεστερ Γιουν., της ΠΣΖ, της Τότεναμ και της Γιουβέντους.


Περισσότερες ιστορίες στο Kastoras Bet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις